Най-нежният празник в календара е тук, за да сгрее сърцата ни в средата на своенравния месец февруари. Когато във въздуха витае магията на емоциите и сърцата ни пулсират със страст и очакване, ние всички търсим нещо, което да ни напомни за огромното значение на връзката между нас и любимите ни хора. Споделените моменти с любимия човек са още по-зареждащи в компанията на лимитираната серия на Pulze. Специално за Свети Валентин най-малкото устройство "всичко в едно"* на пазара на технологиите за нагряване е облечено в цвета на любовта - наситено, дълбоко червено с красив меден бутон за акцент.

Pulze впечатлява и със своите елегантни извивки, докосващи сърцето. Оригиналният подарък за Свети Валентин идва с два режима за нагряване - интензивен и умерен, които ще нажежат настроението на празника безотказно. Неизменният стилен аксесоар е едновременно и перфектният подарък за любимия човек, който осигурява продължително удоволствие без прекъсване - 25+ сесии само с едно зареждане.

В паузите между празничните глътки вино, 5-минутната сесия на Pulze без ограничение на броя дръпки чудесно допълва всяко изживяване с любимите хора. А когато вечерните забавления са приключили и е време за забавяне на темпото, бързото и лесно почистване на остатъците от тютюн от устройството пести време и осигурява плавно преминаване към пълноценна почивка.

Лимитираната серия Pulze ще привлече погледите на всички около вас и независимо дали сте загубени в шума на големия град или се потапяте в спокойствието на природата, винаги има едно нещо, което ви помага да откриете красотата и вълнението на момента - Pulze.

Снимка: Pulze


 *Проучване на Импириъл Брандс на публикувани размери на устройства за нагряване на тютюн на основни конкуренти, м. януари 2023 г.

Съдържание на: PULZE