Има ли нещо по-прекрасно от това да съчетаваме полезното с приятното? Важна работа на някой екзотичен остров, шопинг терапия за настоящия сезон или включване в благотворителни инициативи, са само една малка част от различните дейности, които можем да изпълним с истинско чувство за приятност. Но има и още един чудесен начин да съчетаем полезното с приятното и повярвайте ни - наистина ще искате да се възползвате от него.

Изненадващо или не, вече е настъпило времето за семеен пазар. Подготвили сме си списък с нужните продукти за пазаруване, осигурили сме си определено време за тази цел и започваме да търсим подходящ магазин за изпълнението на тази така важна за цялото семейство задача - или близко до дома, или до работното място. В списъка ни присъстват всевъзможни продукти и ще сме безкрайно щастливи, ако успеем да ги открием на само едно място - две порции грил наденички с бекон и кашкавал за предстоящия през седмицата семеен празник, един брой универсален почистващ препарат за дома, комплект детски панталонки от 100% памук и няколко нови детски книжки за децата, два чифта хавлиени кърпи за банята (по възможност в по-топлите нюанси), една възглавница с черешови костилки за истински комфорт и един практичен листосъбирач за градината на вилата. Чакайте! За малко да забравим десерта. Вкусна сладоледена торта с ванилия и шоколад ще придаде един страхотен завършек на уютния семеен празник, затова смело и без излишни размишления я добавяме към списъка.

Намирането на тези продукти на само едно място изглежда доста сложна задача за изпълнение, но пък затова никак невъзможна, особено ако посетим някой от многобройните магазини на Lidl в цялата страна. В тях можем да открием почти всичко необходимо за нашето ежедневие - хранителни продукти и стоки за дома, дрехи за цялото семейство, аксесоари за автомобила, консумативи за работилницата или градината и още много други достъпни предложения. И след като сме изпълнили задачата да напазаруваме обстойно и само на едно място, пестейки време за важните неща, маркирали сме нашето мобилно приложение Lidl Plus на касата, с което можем да спечелим страхотни купони за пазаруване, различни намаления и награди, можем спокойно да кажем, че сме изпълнили полезната задача за деня. Но как да прибавим към не и приятната част?

След полезния и практичен шопинг за семейството, определено може да наградим нашето постижение с чаша вкусно кафе? И то веднага, пак там - в Lidl? Това е напълно възможно, защото в избрани магазини на веригата в столицата и страната ни очакват модерни и лесни за използване кафе-автомати, предлагащи голям набор от изкушаващи напитки с отлично съотношение цена-качество Избираме между еспресо и други кофеинови напитки, приготвени с мляно на момента кафе на зърна Bianchi или Lavazza, ухаен лимонов чай, горещ белгийски шоколад или различни продукти на Nescafe и заплащаме лесно и удобно - стандартно с монети или пък модерно - с карта. Ако пък си носим случайно своя собствена чаша, получаваме отстъпка от 10 ст. от избрания продукт и едновременно заявяваме отговорното си отношение към природата. Ако пък не - вече знаем, а и утре е ден!

Така, след успешното и полезно пазаруване за семейството и отпитата приятна глътка ароматно кафе, ние ще сме готови за следващите задачи пред нас. Хубаво е когато можем успешно да комбинираме полезното с приятното, нали?

А ето и магазините на Lidl, в които се предлагат топли и ароматни кофеинови и други изкушения: Благоевград, Царево, Самоков, Троян, Провадия и Пазарджик, както и в избрани такива в София, Варна и Пловдив.


Материалът е предоставен от Lidl.