В самия край на зимата имаме прекрасен повод да празнуваме. Да си създадем положителни емоции от любовта около нас. Времето е мрачно, малък Сечко не ни спестява нищо от прелестите на зимата, болестите не ни оставят да си поемем дъх, пандемията не иска да си заминава....

Но ние очакваме празници

На любовта и виното, за да не забравяме, че любовта ще ни помага да преминем през всички изпитания, които ни е подготвила съдбата

Чакаме Баба Марта да ни обещае здраве, за да се върнем към живота си с богатството на социалните контакти, пътешествията и семейните събирания

8 март да покажем на майките си колко важни са те за нас

Имаме право, имаме нужда от положителни емоции след дългите месеци на стрес и тревоги, на изолация и притеснения. Заслужаваме истинско тържество на позитивизма, защото последните години са претоварена с болести, ограничения и напрежение. Искаме да забравим грижите, да сме красиви и спокойни за празниците, да се потопим в удоволствието от общуването с близките на сърцето ни хора.

Защото организмът ни се нуждае от положителни емоции и серотонин, за да може ефективно, продължително да бъде мобилизиран, и да се справя с неблагоприятните влияния на външната среда. Пълноценното функциониране на нашето тяло има нужда не само от витамини и минерали, а и от позитивни мисли и добро настроение, за да сме здрави и да преодоляваме преждевременното стареене, предизвикано от стреса. Но натрупаното напрежение е толкова много... Страховете са в нас вече 2 години и не пускат светлините на празника в душите ни. Знаем, че трябва просто да се успокоим, да неутрализираме стреса и да овладеем тревогата. Но как да го постигнем?

Не винаги можем със силата на волята си да повлияем на съзнанието.

От хилядолетия е известно, че спокойствието се крие в ароматната сила на етеричните масла и те са незаменим помощник за поддържане на младостта и красотата за всяка жена. Затова с тяхната ароматна помощ, по напълно естествен начин, можем да помогнем на измъченото ни от тревоги тяло да се справи с напрежението.

Да му подарим капка релакс

Малките молекули на Розовото масло имат свойството да проникват във всички клетки на тялото и да му влияят благотворно. Те помагат при справянето с оксидативния стрес, който е в основата на преждевременното стареене на клетките. Тези малки ароматни молекули, отпускат мускулите, подобряват кръвообращението, успокояват сърдечния ритъм, подобряват тургора на кожата и премахват следите от умора по лицето. Приятното ухание на етеричните масла влияе позитивно на централната ни нервна система, повишава самочувствието и подобрява настроението и ни прави да изглеждаме красиви. Пробиотичните бактерии изчистват организма от лоши бактерии и подсигурява пълноценното действие на Розовото масло.

И сме красиви и спокойни за празника с една капка релакс с дъх на българска роза

Познавайки силата на Розовото масло да повлиява изключително добре върху нервната ни система, дарявайки ни с така нужното в наши дни спокойствие, ние го използвахме за създаването на РозаБиотика. Разработена в лабораторията на ПроВиотик РозаБиотика е формула, съчетаваща в себе си уникална комбинация от мощни натурални съставки. В РозаБиотика среща си дават най-цененото сред етеричните масла - Българското розово масло - и най-българският пробиотик - Lactobacillus bulgaricus, с многообразен ефект върху организма, чрез извеждане на токсините и балансиране на микроорганизмите в червата.

Лактобацилите контролират мозъчната активност по оста черва -мозък, розовото масло снема напрежението и овладява тревожността.

РозаБиотика повлиява благоприятно стрес, усещане за страх, симптоми на безпомощност и тревожност, повдига настроението и самочувствието. С уникално комбинираните си съставки, РозаБиотика влияе върху организма ни като естествен антиоксидант, справя се със стареенето на клетките и изчиства тялото от токсини. Продуктът е единствен по рода си, който предлага органично розово масло за прием през устата, което дава възможност за въздействие на етеричното масло върху организма отвътре. След поглъщане, молекулата на розовото масло прониква в клетките и тялото започва да излъчва деликатен аромат.

Изцяло безвреден, с натурален аромат, без подсладители, консерванти и тежки химически съставки, РозаБиотика помага за овладяването на тревожността по естествен път.

Специално за празника на виното и любовта сме подготвили комплимент за нашите клиенти. За всяка закупена опаковка РозаБиотика подаряваме един флакон (10 ml) Лавандулово масло.

 

* съдържание на SmartBio