Време е за традиционния Фотоконкурс за снимки на деца, родени в Болница ВИТА, наречен ВИТА "Слънчево бебе". Снимките за участие трябва да бъдат изпратени на e-mail: bebe@vita.bg най-късно до 16.11.2020 год. Екипът на МБАЛ "Вита" ще избере най-усмихнатите и слънчеви деца между всички кандидати. Със снимките ще бъдат изработени два специални календара за 2021 година. Единият - с дванадесет снимки на бебета на възраст до 1 година, а другият - с фотографии на деца от 1 до 5 години.

Всяко от избраните деца ще получи голям плик с награди, по 5 броя от календара, а големите победители - Бебе на ВИТА 2021 и Дете на ВИТА 2021, избрани за кориците на двата календара, ще получат и бонус - Златна карта, осигуряваща 10 % отстъпка при прегледи в ДКЦ "Вита" за срок от една година. Изискванията за участие са следните:

1) Снимките трябва да бъдат авторски - направени от Вас самите, от Ваш близък, но не и поръчани на професионален фотограф. Нужно е да попълните и да ни изпратите сканирана следната декларация (свалете оттук).

2) Снимките трябва да бъдат с резолюция 300 dpi и размер между 3 и 4 mb.

3) Нужно е в имейла да напишете имената на детето, рождената му дата, както и своите имена и телефон за връзка с вас.

 

Ако имате въпроси, може да ни пишете във фб страницата на Вита или да се обадите на тел:

02 960 49 84 или 0882/058 407

(Нели Лозанова - PR и реклама)

 

* материалът е предоставен от МБАЛ Вита