Най-старият любителски Фотоконкурс за снимки на бебета и деца, наречен ВИТА "Слънчево бебе", традиционно стартира в края на годината.

В него могат да вземат участие всички Мами и Татковци с фотоси на своите деца, родени във ВИТА.

От всички изпратени снимки екипът на болницата ще подбере най-усмихнатите и слънчеви деца на ВИТА. С класираните фотоси ще бъдат изработени два луксозни календара за 2023 година.

Единият - с дванадесет снимки на бебета на възраст до 1 година, а другият - с дванадесет фотографии на деца от 1 до 5 години.

Фотосите за участие трябва да бъдат изпратени на e-mail: bebe@vita.bg най-късно до 7. 11. 2022 год.

Всяко от избраните деца ще получи голям плик с награди, по 5 броя от календара, а големите победители - Бебе на ВИТА 2023 и Дете на ВИТА 2023, избрани за кориците на двата календара, ще получат и бонус - Златна карта, осигуряваща 10 % отстъпка при прегледи в ДКЦ ВИТА за срок от една година.

Изискванията за участие са следните:

1) Снимките трябва да бъдат авторски - направени от Вас самите или от Ваш близък, но не и на специална сесия при професионален фотограф;

2) Нужно е да попълните и да ни изпратите сканирана следната декларация (свалете оттук);

3) Снимките трябва да бъдат с резолюция 300 dpi и размер между 3 и 4 MB;

4) Задължително е в имейла да напишете имената на детето, рождената му дата, както и своите имена и телефон за връзка с вас. Ако имате въпроси, може да ни пишете във Фейсбук страницата на Вита или да се обадите на тел: 02 960 49 84 или 0882/058 407 (Нели Лозанова - PR и реклама).

 

* съдържание на Вита