Най-високо съдържание на какао за истински ценители

В преследване на съвършенство, Майсторите на шоколада Lindt, подбират най-добрите съставки и благодарение на богатия си опит и познание за висококачествения шоколад, успяват да създадат един превъзходен продукт:

Lindt EXCELLENCE

Любовта към света на кулинарията и пътешествията вдъхновява Майсторите на шоколада Lindt да създават различни блендове от какаови зърна, произхождащи от Еквадор, Мадагаскар, Гана и Карибите. Резултатът от експериментирането с различни комбинации на какаово съдържание, е първият изключителен тъмен шоколад 70% какао. Неговият вкус, аромат и текстура били толкова удивителни, че го наричат Lindt EXCELLENCE. Оттогава серията Lindt EXCELLENCE се развива и предлага разнообразие от процентно съдържание на какаови вкусове.

Lindt EXCELLENCE е еталон за съвършенство

Съвършено гладка повърхност и матов отблясък, копринено усещане, носещо дълбоко удоволствие, земен вкус на перфектно изпечени какаови зърна.

Нищо не може да се сравни с този момент, когато най-фините шоколадови парченца се топят върху езика ви, освобождаващи изтънчени аромати и вкусове, които доставят на небцето ви божествена наслада.

Открийте истинския тъмен шоколад Lindt EXCELLENCE

С гамата тъмни шоколади Lindt EXCELLENCE ще се потопите в екзотично пътешествие с голямото разнообразие от вкусове и аромати на превъзходен тъмен шоколад.

Какаото има невероятен комплекс от вкусове и майсторите на шоколада Lindt подбират, изпичат и смесват какаовите зърна, за да постигнат отличителен и уникален букет от вкусове за всеки един шоколад - от лека ванилия - до наситени, земни и опушени нотки. Открийте цялата серия с петте си сетива.

EXCELLENCE 70% НАСИТЕН И АРОМАТЕН

Тъмен шоколад с богат и комплексен характер. Първоначалният вкус е леко горчив, но с добре балансирани кисели нотки. Вкусът се развива в леки цветни нюанси на ванилия. Горчивият и сладък вкус се допълват един друг по начин, който осигурява уникално и превъзходно изживяване за небцето.

Интензивният и силен аромат на какао, изсушени плодове и тютюн придава плътно тяло и дълго оставащ интензивен послевкус.

EXCELLENCE 85% БОГАТ И СИЛЕН

Първоначалното впечатление е, че е леко специфично горчив и сух, но омекотяващият ефект на какаовото масло балансира вкуса. Отворете сетивата си, за да усетите нюансите на сушени плодове, сладък корен и тютюн, както и свежи земни нотки. Изключителният тъмен шоколад изразява същността на какаовите зърна, цветът е наситено кафяв, ароматът е на прясно изпечени зърна, кафе и дървесни нюанси, с нотки на билки и червени плодове.

EXCELLENCE 90% ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НАСИТЕН И КАДИФЕН

Тъмен шоколад с плътно тяло, с нюанс на тъмен махагон, създаден майсторски, за да бъде копринено гладък и богат, с плътен какаов и изненадващо балансиран вкус. Ароматът е землист, напомня сухи листа и сладък корен, във вкуса се развиват нотки на ванилия, еспресо и печени ядки.

EXCELLENCE 99% ИСТИНСКИ НАСИТЕН И ЗЕМЛИСТ

Короната на тъмните шоколади разкрива истинския вкус и наситеност на изключително подбраните какаови зърна. Със силен и наситен аромат, плътен какаов вкус, шоколадът се топи бавно в устата с устойчив опушен и печен вкус. Цветът е мастилено черен, ароматът е земен, на изпечени кафени зърна и сушени сливи, един несравним какаов вкус с нотки на ванилия, богат фондан и боровинки.

EXCELLENCE

ТОЛКОВА ТЪНЪК. ТОЛКОВА НАСИТЕН.