Това време ще бъде от полза, ако не се разсейвате от бъркотията. Къде можете да намерите място за всички малки неща, от които се нуждаете?

Помислете - в банята много важни неща трябва да намерят място: козметика, фиби, кърпи, гъби, битова химия. Струва си да помислите за това банята да не бъде погълната от хаос. Ще ви представим необичайни и ефективни начини как можете да използвате пространството правилно.

Ъгли

В ъглите могат да се монтират отворени рафтове. Ще намерите метални опции във всеки магазин за домашно оборудване, но не забравяйте, че те лесно ръждясват от влага. Опитайте дърво или стъкло.

Таван

Едноетажна кошница за плодове или органайзер може да бъде окачена по-високо. Забавна идея за сушене на дрехи е стълбище под тавана с прикрепени куки.

Стени

Рафтовете, вградени в стенни ниши, обикновено са доста тесни. Ако направите рафта прибиращ се, той ще освободи място.

Зад огледалото

Заменете обикновеното огледало с огледален шкаф - вземете такова огледало с допълнително пространство не само вътре, но и отгоре и отстрани.

Врата

Висящите системи за съхранение са идеални за врати - не се ограничавайте до чифт куки за халати.

Над вратата

Пространството над вратата също не трябва да се губи. Навитите кърпи или запасите от тоалетна хартия ще се поберат идеално там, просто имайте предвид влагата.

Душ

Най-удобно е да поставите аксесоарите в кошница, прикрепена директно към душа , така че да не се налага да достигате никъде. Можете също да закачите органайзера с прозрачни джобове на завесата.

Над тоалетната

Ако имате комбинирана баня , инсталирайте рафтове над тоалетната или дори от двете й страни. Ако тоалетната е окачена, мястото за съхранение под нея също ще бъде полезно.

Мивка

Ако на мивката има поне малко място, увеличете го, като инсталирате многостепенна кошница за дреболии. Изглежда много стилно.

Източник:КЕРАМО