Коледа е един от най-вълнуващите празници за децата и има защо. Те с трескаво нетърпение очакват този период в годината, пълен с емоции, повече време със семейството и много подаръци. Но купуването на детски подаръци понякога може да бъде трудна задача. Особено ако търсите нещо малко по-различно, което ще накара малките им лица да грейнат, когато го отворят. Advertisement

Подаръците също трябва да са подходящи за възрастта и интересите на детето и достатъчно издръжливи. Тъй като децата учат чрез игра, играчките, които насърчават креативността, фината моторика и други форми на обучение, винаги са голям плюс за развитието им.

Децата винаги са развълнувани да разкъсат опаковъчната хартия в коледната сутрин, но най-добрите играчки продължават да ги правят щастливи и след това първоначално вълнение. Вижте списък с 10 идеи за подаръци за вашето дете, които то със сигурност ще хареса, и с които ще играе дълго време:

1. Дървена детска кухня

Купи Дървената детска кухня е един от най-желаните коледни подаръци от децата през последните години. Те си играят поне няколко години с нея, разбира се по различен начин с напредването на възрастта им. Най-малките отварят и затварят шкафчета и въртят копчетата постоянно, докато по-големите се изявяват като истински кулинарни майстори.

2. Детски център за обучение

Купи Детският преносим център е занимателна игра, която помага за развитие на въображението и творческия дух на детето. То може да пише и рисува на двете дъски, разположени върху малка масичка - на едната с маркери, на другата с тебешири. Междувременно може да си закачи и бели листа. Масичката има и място за моливи, пастели и флумастери за по-голямо удобство на детето.

3. LEGO конструктор


Купи билетLEGO констртукторите са другите играчки, които винаги предизвикват щастие в децата. Те са предназначени за различна възраст и винаги можете да намерите тематичен конструктор според интересите и възрастта на вашето дете.

4. Детски комплект с градински инструменти

Купи Децата имат различни интереси от малки. Този игрален комплект е чудесен подарък за всеки малък любител градинар. Те се прибират в удобна за носене чанта, а инструментите могат да накарат детето ви да се забавлява с часове.

5. Детско изкуство с пайети 


Купи Изкуството с пайети е подходящо за малко по-големи деца (над 8 години), които да редят красиви картини върху цветни кръгчета, а след това да украсяват с тях детската си стая. Може да избирате между различни варианти за декорация, според интересите на вашето дете.

6. Детска магнитна дъска за рисуване Пес Патрул

Купи Детската магнитна дъска е много приятен начин за забавление. Комплектът съдържа писалка и 3 печата, с които детето може да твори на воля различни картинки, които след това лесно да изтрие само с едно движение.

7. Детски баскетболен кош

Купи Важно е да насърчаваме децата от малки да обичат спорта, тъй като той помага за развитието на мускулатурата им, координацията и ги научава да бъдат по-отговорни. Конструкцията на детския баскетболен кош е лесна за сглобяване и може да се използва както на открито, така и в закрити пространства.

8. Детска боксова круша

Купи Друг интересен подарък, свързан със спорта, е детска боксова круша с регулируема стойка. Тя е изработена от здрав материал, а тялото се разтяга спрямо височината на детето. Комплектът включва и боксови ръкавици. Един чудесен начин да изразходвате безкрайната енергия на вашето дете. 

9. Детски лък със стрели

Купи Стрелбата с лък е забавна, но и полезна. Тя учи децата на търпение, точност, прецизност и стабилност. Този спорт има много лица и ще окуражи детето в първите му стъпки по отношение на точността. Комплектът включва лък със стрели, кобур, мишена и инфрачервено насочване.

10.Детска настолна игра

Снимка: market.dir.bg

Купи Тази игра е интересна и забавна и с нея детето развива логическото си мислене. Може да се играе от 4-ма души и целта е да бъдеш първият играч, който ще стигне до финала, преминавайки през различни препятствия. 

В сайта на Market.dir.bg ще откриете голямо разнообразие от артикули (продукти за здраве и красота, за дома, дрехи, обувки, аксесоари, стоки за деца и домашни любимци, храни и напитки), като при регистрация и първа покупка над 50 лв. получавате 15 лв. отстъпка! Безплатна доставка за поръчки над 150.00 лв.