Независимо дали се обличате за събитие или разходка през уикенда, има едно нещо, с което никога не трябва да правите компромис - аксесоарите и по-специално - чантите. Стилната чанта може да направи дори най-обикновеното и скучно облекло по-специално.

Днес ще ви разкажем за новите тенденции при чантите и моделите, в които си струва да инвестирате. Има класически чанти, които са издържали теста на времето и можете да носите отново и отново години наред.

Ако планирате да си купите чанта този сезон, обърнете внимание на тези 10 модела на Twinset, които ще се впишат чудесно в гардероба ви тази пролет:

Капитонирана класика

Trendo.bg

Характерен стил на дамска чанта тази пролет ще бъде рамо с капак, запечатано със съответното лого. За пролетта можете да намерите актуализирана версия на тези познати силуети от Twinset и в други цветове. Този модел скоро няма да излезе от мода. 

Червена чанта с две дръжки

Trendo.bg

По-големите чанти за този сезон се предлагат в интересни форми, които изглеждат изискани. Визията на удължената чанта на Twinset ѝ придава мек, събран външен вид, без да губи съвременния си модерен облик.

Ежедневна чанта в черно

Trendo.bg

За тези, които търсят безсезонна инвестиция в дамска чанта, ще намерите решение в тенденцията "тих лукс". Тези чанти предлагат скромен шикозен вид за ежедневието и са наистина добра инвестиция.

Чанта в бяло с капси

Trendo.bg

Тази пролет предлага свежа колекция от сезонни чанти, идеални за всеки повод. Тези практични, но забавни стилове могат да ви отведат направо и в лятото. Освен късите дръжки, чантата има и дълга дръжка и може да се носи по различни начини.

Чанта през рамо с ефектна закопчалка

Trendo.bg

Докато другите силуети на чанти изглежда нарастват по размер, пролетните чанти вървят в другата посока. Много от тези структурирани чанти с правоъгълна форма са достатъчно големи, за да поберат всички основни неща, като телефон, слънчеви очила, малък портфейл и други.

Голяма чанта с капси в кафяво

Trendo.bg

Тенденцията на XL чантите е много актуална в момента. Това ще бъде една от най-големите тенденции при чантите за 2023 г. Голяма част от хората се завърнаха след пандемията на работните си места и нуждата от повече място в чаната нараства.

Малка бежова чанта за през рамо

Trendo.bg

Малките до средни чанти са чудесна инвестиция, която не излиза от мода. Те предлагат допълнителна каишка с дължина през тялото и са изключително удобни за носене, стоейки добре на всеки един тоалет, независимо дали е спортен или по-елегантен.

Червена чанта с дръжки

Trendo.bg

Това е шикозен ретро стил, който ще можете да използвате както като ежедневна чанта, така и като чанта за вечерно излизане. Красотата на куфарчетата в стил "back to work" се крие в това, че те са достатъчно големи за вашия телефон, портфейл, ключове и основни неща за грим и незабавно издигат тоалета на друго ниво.

Голяма пазарска чанта в бяло

Trendo.bg

2000-те години оказаха сериозно влияние върху колекциите напоследък. Цветни чанти с катарами, джобове, кристали и други кичозни детайли, които препращат към този период, са добър вариант за голяма ежедневна модерна чанта.

Капитонирана чанта с апликации в черно

Trendo.bg

Тенденцията с интересни катарами продължава и през 2023 г. за всичко - от дрехи до обувки и чанти. Това е толкова лесен начин да добавите забавна нотка към всяко облекло. Този модел е с по-изчистена катарама, която обаче е сладка и модерна.

Статията е подготвена от Trendo.bg!