Напоследък всички мислим за късмета - този, който ни се падна с неизтеглената от нас 2020 година!Каквато и да е била тя, трябва да вярваме, че най-хубавото предстои!  В края на тази година в Трендо решаваме да ви покажем, че късметът все още съществува и че може да изпробвате вашия! 

Завъртете колелото, в което всеки печели и получете голямата награда - ваучер за 100 лв за пазаруване в Трендо. Toва действие се изразява в натискането на един-единствен бутон в секцията "Коледен базар"!

Има уловка... Може да участвате само веднъж, но е особено важно да въведете валиден имейл адрес, за да разберете каква е наградата ви. А това ще се случи с известие в електронната ви поща! 

Обърнете внимание, че мотото ни тази година е - "Останете си вкъщи и изберете подаръци!"

Коледният дух не ни е напускал от ноември насам, а с всяка седмица промоциите са все по-апетитни. Поръчайте зимно яке в последния момент - с бърза доставка! Или изберете марков оригинален подарък от нашите комплекти за онези, които искате да наградите! 

Не забравяйте, че марките в онлайн магазина на Трендо са с доказано качество, а може да избирате от над 300 бранда най-продавани в цял свят артикули! А след това се тагнете в Инстаграм без притеснения! 

Освен подаръци в последния момент за празниците, винаги може да изберете и бюджетна, но бляскава визия за Коледа и Нова година! Няма значение дали ще ги прекарате у дома! Не искате ли да се чувствате като в приказен, зимен сън? 

Със специалните ни категории може да комбинирате подаръците според цената - до 50 лв. и до 100 лв. Разпродажбите са във всички категории, като едни от най-изгодните са за декорация! 

Кой има нужда от нови чаши за вино или други аксесоари? Ако сте се изчерпали откъм идеи, вдъхновете се от нас - комплект за вино дегустация е наистина добър избор! 

Подаръци в последната минута - тук с Трендо сме специалисти! Възползвайте се от опита и избора ни на високо качество в каталога и не губете и минута. Завъртете колелото и елиминирайте поне един от дълго отлаганите подаръци! И бъдете сигурни, че са автентични и оригинални! 

Тази Коледа всичко извън дома се отлага - ще спестим от цените на Новогодишните вечери или тиймбилдинг Коледните партита. Сега е моментът да се поглезим - без излишни разходи, всичко е само за вас! Наваксайте за всички години, в които се лишихте от подаръци за вас, за да зарадвате някой друг!

Няма нищо по-хубаво от това, да си обърнете внимание! И това е една от равносметките, до които достигаме в края на 2020 година! 

*Рекламна публикация!