Възможно ли е да има по-ниски цени за маркови стоки след Черния петък? Разбира се!

Макар тази година лудото пазаруване в Трендо да започна доста по-рано, още с кибер понеделника, за всеки е останало по нещо и то на още по-достъпна цена! Със сигурност сте си харесали ботуши или маратонки, които никак не са ви по джоба в края на месеца! Тогава може би ваша приятелка ви е успокоила с думите: "На заплата ще те чакат, ако са твоите!".

Повечето жени вярват, че това, което искат, търси тях ... или ги чака в магазина! 

Точно за този случай на Трендо ви разказваме! След последния атрактивен и активен Черен петък, онова, което не сте успели да имате на момента, вече е на много по-достъпна цена!

Тъй като от някои модели са останали единични бройки, повярвайте, са повече от достъпни за гардероба ви!  

Предлагаме ви да разгледате последните бройки от марковите продукти в категориите за жени и мъже! 

Останали са уникални модели както от връхните дрехи, така и от обувките и аксесоарите. Но добрата новина е, че може директно да потърсите какво има за купуване по ваш размер! Филтър, който ви спестява време и до известна степен дразненето, в случаите, когато сте си харесали нещо, което просто не ви е по-мярка! 

Почувствайте се като на разходка в пещера със съкровища - последните модели са на доста по-ниски цени, дори извън Черния петък. А и не е нужно да тършувате с дни. Посочвате размера - S,M,L,XL! 

Сред моделите има премиум марки като Pinko, Juicy Couture, Calvin Klein и много други, с намаление над 70%! 

И всичко налично ще бъде отсято специално за вас. И само вие преценявате дали вече ви е по джоба и по вкуса! 

 

Материалът е подготвен за Трендо!