С какъв подарък за Коледа да изненадате любимия... Ами сега? Подаръци бол, магазини също, пари - може и да се намерят... Но все пак това е тя/той. А тя/той ми е специален/а. Това е човекът в момента до мен, както се казва. Какво да направя.

Коледен подарък за момиче

Ако връзката ви е само близка до сериозна и все още не живеете заедно, изненадайте любимата си, като отидете при нея в 2 часа сутринта в костюм на Дядо Коледа и с торба със сладкиши! Със сигурност тя ще оцени не само креативността ви, но и чувството ви за хумор! Но сериозно, подаръците за любими момичета могат да бъдат разделени на няколко категории.

Парфюмерия

Сексолозите твърдят, че момичетата харесват, когато любимият им аромат идва от тях. Въпреки че, купувайки парфюм, един млад мъж поне относително трябва да се ориентира в предпочитанията на своя избраник.

Хубави подаръци за красота

Подарете на любимата нещо, което (поради финансови причини или просто поради липса на време) тя не може да си позволи.

Например, посещение на спа център, масаж, фитнес център, йога. Тук условието е, че такива подаръци трябва да се желаят и от нея, защото в противен случай вашите добри намерения да се погрижите за нея, ще предизвикат кавги и негодувания ("Значи, той ме смята за недостатъчно красива?" Ужас).

Романтични подаръци

Пиенето на шампанско до коледното дърво, придружено от монотонни познати мелодии е добро нещо, но подходящо само след поне 20 години семеен живот. И дори тогава, не винаги.

Изненадайте любимата с нещо неочаквано

Например, поканете артисти и пейте заедно с тях под балкона в 12 през нощта, или - напишете на снега, на прозореца й, с розови листенца (или коледни бонбони) думите на любовта!

Освен всичко друго, бижутата (и не е задължително да са пръстени, ако все още не сте готови за сериозна връзка!), туристически пакети, сладкиши, бельо и сладки дрънкулки остават актуални.

Коледен подарък за момче

Що се отнася до подарък за любимия човек, тогава идея за него също трябва да се търси в купчината мисли и хобита на човека, който е до вас.

Той е пълен техник и не го храните с хляб, а му давате нова електронна играчка? Вие сте добре дошла в света на техниката! Компютърни джаджи, музикални инструменти и т. н. Всичко това, за което преди това се е отказвал, но е мечтал!

Той води активен начин на живот и не си представя как лежи на дивана и гледа телевизия? Дайте му (и себе си!)...

Два до три дни почивка някъде. Светът е пълен с много интересни места, където можете да се насладите на празниците с любимия човек!

И, разбира се, не забравяйте за романтичните подаръци! Подарете му вечеря за двама до камината, която бавно се превръща в страстна нощ! А на сутринта ще бъде много приятно да се увиете в... него.

Подаръци за приятели, приятелки, познати и колеги

Ако сте творчески човек, няма да е трудно да изненадате приятелите си! Подарете им картина, фреска, бродерия, ръкавици без пръсти, украса за коледно дърво, ръчно изработена свещ.

И също така, можете да зарадвате близките си с билети за концерт на любимата им група, за заснемане на новогодишно телевизионно предаване или за театър, за безсмъртния балет "Лешникотрошачката", който винаги се играе по това време.

В допълнение, шоколадът, свещите, тортите и шампанското са винаги актуални.

И, разбира се, не забравяйте за напълно лични, ексклузивни подаръци за любимите си приятели или ги изненадайте с нещо такова - сол за баня "с ягоди".

Знаете ли, има една мисъл: "Степента на вашето значение за обществото се определя от броя на телефонните обаждания, които са били чути във вашия апартамент в навечерието на Коледа и Нова година".

Има много истина в това! Ако човек наистина ви е скъп, побързайте да го затоплите с вашата любов и внимание!

И тогава дори мразовитите нощи ще станат малко по-топли, защото навсякъде греят благодарни сърца!

Още идеи за подаръци и коледни изненади ВИЖТЕ ТУК >>