Как да увеличим техния брой в кръвообращението и как това спомага за запълването на клетъчната загуба и възстановяване на баланса в тялото?

В началото на 90-те години в Съединените щати джогингът навлезе като тенденция, мода и най-вече знак, че се грижиш за здравето си. Точно тогава се роди и подигравателното отношение към тичащи здравеняци, наричаха ги „кандидати за безсмъртие“. Дали иронията беше основателна?

Колкото повече напредват годините ни, толкова повече се отварят очите ни за всякакви учения и практики, които да подпомагат естественото ни желание да съхраним свежестта на ума и тялото си. Природосъобразният начин на живот е житейска философия, която всеки прилага според собственото си разбиране.
Въоръжени с новото научно знание от последните години, като човечество вече знаем за съществуването на естествената обновителна система на организма.  Зрелите стволови клетки, които се отделят от костния мозък, циркулират в организма и мигрират в тъканите са пряко свързани с общото ни здравословно състояние и самочувствие. Здравното уравнение е просто и то без неизвестни и ето какво гласи: повече зрели стволови клетки в кръвта = по-стабилно здраве и по-високо качество на живот.

Както е казвал един генерал на своята армия в близкото минало: „Доброто въоръжение трябва и добре да се използва“. Това е новата/стара мъдрост – ние добре знаем , че нашият организъм е самоподдържаща се система, но за да го защитим  трябва да работим заедно с него, а не въпреки него. Медицината напредва непрекъснато, но природата винаги ще има няколко хиляди години преднина, защото има зад гърба си вековна еволюция, доказани естествени механизми за защита на организмите.

ST5 with MigraStem подпомага естествения процес на обновяване на тялото, като насърчава зрелите стволови клетки да мигрират към тъканите и органите. Тази добавка е напълно естествена и осигурява балансираното хранене, което е необходимо, за да оптимизирате използването на стволовите си клетки и да добиете усещане за жизненост и сила. ST-5 with MigraStem има вкус на ванилия, съдържа повече от 30 хранителни вещества и антиоксиданти и може да се похвали с изцяло растителен, несоев протеин със сусамов екстракт в приятна хомогенна формула. Добавката се счита също така за отличен източник на фибри и може да реагира пробиотично, поддържайки чревното здраве.

Съвременният природосъобразен начин на живот включва не само тичане, гимнастика и близост до природата, а намира баланса на нашия организъм с околната среда. И ако сме „кандидати за безсмъртие“ поне да се погрижим да сме в хармония със себе си като слушаме тялото си и подпомагаме самообновителната система на нашия организъм – стволовите клетки.