На 10 ноември 2015 г., точно една година след излизането на бестселъра „Сексът и комунизмът“, Милена Фучеджиева и издателство „Ентусиаст“ представиха дългоочакваното продължение на „Сексът и комунизмът“.

Койна Русева прочете откъс от романа, който развълнува гостите. По време на събитието представиха ексклузивно специалната фотосесия, направена за корицата на книгата, по идея на писателката и с участието на модела Антоанета Минчева, чаровната дъщеря на Евелина Борисова.

В „Сексът и комунизмът 2“ продължава историята на Лола Карамихова. Властта е секс. В живота на Лола и двете са сделка, в която тя е губеща, но няма как да не подпише. Маруся Докова е влюбена в новия си съпруг, министъра на външните работи на НРБ Орлин Колев, а той сънува сънища, за които никой не бива да знае. Колев се опитва да опитоми двайсетгодишната Лола, примката се затяга около врата й, тайният сблъсък между двамата, за който Маруся не подозира, е на ръба да взриви всичко. Едно високопоставено семейство, родено от невидимо насилие, притежава всичко, което човек може да пожелае. Освен едно – достойнство.