"Всичко това го направих за България. Без вашата подкрепа нямаше да успея", развя българката трибагреника ни при победата.

Вижте снимки от конкурса >>


Тя се представи с официална рокля и с носия под звуците на Валя Балканска и песента й "Излел е Дельо хайдутин", пише "Монитор". Първа и втора подгласнички на конкурса станаха Елизабет Крон от САЩ и Евита Бенке от Латвия.

Бети е носителка на титлата "Лейди България 2016" и като такава отиде да ни представя в Индия на "Mrs/Miss Top of the World".

Още от самото начало тя бе сред фаворитките. Според първите резултати над 90% от гласовете за нея са дошли от източници извън България. За нея са гласували и повечето от индийците, които са я предпочели пред своята представителка. Онлайн гласуването бе платено, а събраните средства ще отидат за благотворителност.

Минути след като Бети победи на финала, в социалните мрежи заваляха поздравления за големия успех. В редакцията на в. "Телеграф", където работи, също получиха поздравления.

"България няма кой да я мине, ние сме номер 1. Благодаря на всички, които отделиха от времето си и ме подкрепиха, както и на тези, които ще го правят докрая. Хората тук много ми се радват. Непрекъснато ме снимат, искат ми автографи. Много ме харесаха, много добре се справих. Това ни осигури място на финала. Стискайте палци да победим", каза преди финала журналистката.