БГ журналистка спечели ”Miss Top of the World”

Журналистката Елизабет Методиева е новата "Miss Top of the World 2016". Тя бе избрана на световния конкурс, който се проведе в Ню Делхи, Индия.

Обратно в новината

Коментари - БГ журналистка спечели ”Miss Top of the World” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

кое ѝ е хубавото? Прилича на сплескана мекица в главата с простовато излъчване...няма що

Хубава е, но малко в повече ми идва силикона в устните. Явно на тия конкурси се приемат такива "поправки", а не е редно.

Тия силиконови устни не са ли извън регламента? А и май си пада по мигрантите....

Журналистка???От кой университет й е дипломата? От Пернишкия, навярно. Къде можем да прочетем публикациите й? Излагате се - една диплома, придобита незнайно как, не прави човека професионалист.

Поздравления ! Красиво момиче , особенно без трите пласта кит ..... От устните трябва да махне поне половината , загрозяват я с това евтино чалгарско излъчване . Като си помисля , че и кинти е давала за това ......

ДА Й Е ЧЕСТИТА ПОБЕДАТА!НЕ ПОЗНАВАМ ТАЗИ ЖУРНАЛИСТКА И СЪМ БЕЗПРИСТРАСТНА,НО ИМА МНОГО ЛОШ НАРОД В БЪЛГАРИЯ-НЕ НАПРАЗНО ТАЗИ СТРАНА ВЪРВИ ВСЕ НАЗАД-НЕ НАПРЕД.ЦИГАНИТЕ СА ПО-ЗАДРУЖНИ-АКО ЕДНА БОЗАВА ФИЛИПИНКА СПЕЧЕЛИ-ВСИЧКИТЕ Й СЪНАРОДНИЦИ Я ПОДКРЕПЯТ,А БЪЛГАРКА Е СПЕЧЕЛИЛА НАГРАДА И НЯКОИ Я НАРИЧАТ С ГРОЗНИ ИМЕНА...НЕ ТАКА БЕ,ХОРА!БЪЛГАРИЯ ЩЕ ИЗЧЕЗН СЛЕД МАКСИМУМ 20 ГОД ,КАКТО СТЕ Я ПОДКАРАЛИ.дА Й Е ЧЕСТИТА НАГРАДАТА И ДА СИ Я НОСИ СЪС ЗДРАВЕ!

Фири

От далеко си личи, че е тъпа като гьон и бурналира лапнмала уй:)

Тя наистина си повярва, че това е някакъв значим и честен конкурс ))))

мацинка - става за лупа-лупа :)

Много хубава жена, харесва ми. Простено й е за грима, защото личи, че и без него е такава.

елизабет, мене ме отрязаха по IP адрес, и не ми дават да пиша на страницата на "ДНЕС" в ДИР.БГ, кажи ми какво да правя; да се облека ли хубаво и да отида да се представя на редакторката, може да отмени решението си. Знам не съм хубав, не съм и интелигентен нямам изказ на политик или политолог, но ще се опитам да й се харесам. Ако е мъж може да не кажа нищо и ще си тръгна. какво ще ме посъветваш?

Не си политкоректен. И на мен често ми се случва и при това не пиша цинизми. Различното мнение не се толерира - вредно е за соцума.

как е напраила, да стоят обърнати устните й! това по рождение ли е, или има начин? да ти се обърнат устните като на чернокожа! как става това!

с инжектиране на хиалуронова киселина става.

ха ха ха ха ха благодаря желязка, а може ли и със малко олово или желязце, че да провиснат! ха ха ха хха

С упражнения.

смислено продължение на заглавието "българска журналистка спечели..." би било "награда за журналистика, "награда за литература", "наградата Шерлок Холмс за журналистическо разследване" и др. в този смисъл. спечелването на "top-less of the world" си е кифленско занимание и няма нищо общо с журналистиката, а нашата мома е участвала именно в качеството си на кифла, а не на журналистка, в този конкурс. тунингованата и патешка физиономия я отдалечава съвсем от журналистиката, която професия има за задача да отразява и информира, както и да бъде коректив на власт имащите(откъдето идва и названието "пета власт"). чудя се колко ли журналисти се радват на новината и на мацката...

аве, ти си будала човек, ве! как може да повтаряш кифла кифла толкова пъти, това си е тъпанарско, не прави така друг път, амаха!

предполагам, че си вече на петата водка или си на нещо по-твърдо? както и да е... наздраве!

Защо на едните снимки има нос като поялник, а на другите - почти чипо носле? И с тоя силикон... Голяма хубост, няма що!

Голяма комлексарщина. "България няма кой да я мине, ние сме номер 1". Да видиш ти.

Вие не разбрахте ли, че българките са най-грозните жени. Добре, че сами си гласувате

Наистина е много по-хубава от останалите й съпернички, но винаги са ми били комични изказвания като "България няма кой да я мине, ние сме номер 1" - по какво няма кой да я мине - по корупция? Замърсяване? Застаряване на населението и беднотия? Защото ако говори за красота - една тъпа корона не прави автоматично останалите ти сънародници неземни красавици и хубавци.

готина е,но тоя силикон в джуките ми е отвратителен.

Красивото си е красиво! Е това е истинска красива жена за разлика от измислената моделка Теди Велинова, псевдокрасивата миска Крокодил и много други.

Мис Duck Face ;) Красиво момиче... ама с тези чалгарски "муцунки"... си плюе по авторитета.

На мен ми прилича на Галя от балет ''Сатен'', с тия изкуствено надути джуки. Индийците са я избрали, защото ''примират'' за подобна на тяхната визия, с по-бяла кожа и светли очи. Във Великобритания има над 10 милиона индийци и пакистанци, кремчетата за избелване на кожата се продават като топъл хляб тук - да не изглеждат толкова мургави. Светлите очи са им фикс идея, на о€рките.

Като видях малката снимка, и аз като вас си казах "ква е па таа". Стори ми се сплескана като Мара Отварачката. Ааа, ама друго си е, че е победила в международен конкурс, я, да вида пак по-хубаво. Това, че са я оценили мнозинство индийци обяснява нещата. Ама вярно я видях с по-други очи и ми се стори като за индийка екзотична и хубава :) Освeн това, полудявам ли - на някои снимки ми прилича на Мила Кунис и Марион Котияр, с тези големи сивозелени очи.

Взе ми думата от устата - на много от снимките е направо Мара Отварачката !!! Което не е голям комплимент де .....

На мен пък ми прилича на Евгения Банева.

Вероятно с природните си естествени данни жената е по-хубава, но сега в устата е като кокоше дупе, а обилният грим я приближава към излъчването на магистралка или порнозвезда. Доста време трябва да мине, преди този беден, селски народец да започне да оценява истинската, естествена красота и блясък, породени от интелект и естетика. Но в Индия е логично да се цени циганската хубост, за съжаление много близо до тукашните, не съвсем естетични, критерии. Това е положението в днешното мизерно време с триумф на пошлото и евтиното. Но дори да подминем този факт, по-тъжното е, че и в средствата за масова информация, престижни длъжности в държавната администрация и пр. позиците се заемат не от умни, свестни и образовани хора, а от плеймейки, калинки и откровени проститутки, каквито примери имаме, а това оказва неизмерими щети върху допълнителното опростачване на нацията.

В интерес на истината в Индия има много красиви жени. Там има и много народности и много касти. Има по-бели, има по-мургави. Не всичко е циганор, както ви се иска. Преди няколко години попаднах на един индийски филм, ама не Боливуд, и останах сразена от грацията и красотата на главната героиня. Актрисата се казваше Шридеви, после прочетох, че там била голяма звезда. Наистина хубава. Мисля си, че хубавото навсякъде си е хубаво, а простотията дори под пластиката си личи.

То пък оставаше от половин милиард жени да не се намерят поне няколко хубави.

Иска ми се да напиша нещо хубаво, но е трудно. Момичето очевидно има приятна черти на лицето, но няма нито една снимка на която да е с нормално човешко изражение, а не животинско такова или на която да не е нацапотена с грим като клоун. Няма ли вече млади момичета които да могат да се усмихват и да се снимат нормално?

Поредната кльощава и неособено хубава кифла с напомпани устни. Кажете кой й е "спонсора" и да приключваме темата.

Гледам да не пиша простотии, но в случая предизвикателството е прекалено. Тук работата е зле по много направления: 1. Малоумен конкурс, с малоумно име, цели, организатори и участници. Все пак някой явно печели от този пошъл бизнес. И друго, поне явно гримьорите и фотографите са им по-добре, защото от снимките от предния ѝ конкурс на тая - Лейди България, моля ви се, човек може да получи уплах и отврат. 2. Журналистка, която затвърждава стереотипа на съвременната журналистика в България - очевидно проста кифла, чиято работа е да бъде достоверен информационен източник, създадел на ценностна система и коректив на останалите власти, дори не си върши работата и може би това е за добро. Затова пък се явява на де що има конкурси за диви селски пръчки, чийто принос към развитието на обществото е точно обратен на стойностната журналистика. 3. Искрено се надявам животът да не ме среща или поне, все по-малко да ме среща с такива, или с техни почитатели, а и с подобни "новини", и то не защото бих ги избягвал, а защото оттук нататък ще отговорили на поне няколко елементарни критерия.

Много добър коментар!

Била си е симпатяга, защо й е трябвало да си надува джуките ... Отврат! Даеа и стандарта за красота, като бити и е... в устата всички с претенции за убавици!

Симпатяга е момичето, браво за победата! Кво само храните, мижитурки... винаги има някой да измисли нещо - къси са ѝ краката, големи са ѝ очите, на баба ви хвърчилото.

Как сте комплексарииии ахахаха. Ако знаете колко сте жалки отстрани с тези тролски коментари :D

А па ти щот си мноо убав!

Защо бе момичета, защо си стискате така грозно муцките и си издувате джуките на всиски снимки? Стига с това, грозно е! А защо са така допълнително уголемени очите на това момиче с грим, и без това са много големи?! Иначе одобрявам болярската обежда, красиво е!

Защото когато мъжете видите пълни устни и се размазвате от кеф, стояли ви секси! А когато видите жена с тънки устни и не я поглеждате. Заради ВАС - МЪЖЕТЕ !!ВИЕ СТЕ ВИНОВНИ!!!

Аха, викаш дай да направя муцка, та някой чичко-паричко да ме хареса и да ми купи парцалки, така ли?

Прилича на грузинка. Къде го българското, бе? Дори на възрожденски дрешки не мяза.

Ясно този конкурс е бил от типа на Митьо Пищова, то е ясно защо сме спечелили, та другите 2 представителки на Латвия и САЩ са ги избирали да са най-грозните, то затова ние ще изпъкнем, а относно нашата представителка не е красива с тоя клюн как я избраха, ама като видях другите и с клюн и без клюн пак щяха да я изберат!

А заради такива изказвания като твоето за "клюна" се правят ринопластики (пластика на носа). В коментари като твоя се припознават жени с голям нос и хукват към хирурга да ги реже.

Да режат, бе, да режат, щом света им се върти около клюновете! Че няма да станат съпруги на Доналд Тръмп щом е такава трагедия ...