Каубоите ще се радват на пълния комфорт и лукс в къщата, докато нерадостна съдба очаква отбора на индианците, които ще трябва да излязат на двора и да живеят в примитивни условия, нищета, ще спят във вигвам и сами ще ловят храната си.

Вижте снимки >>

Първи прага на къщата прекрачи "Коцето от Подуене" по-известен като Константин. Той бе първият победител във VIP Brother и влезе отново след 11 години във формата.

"Роден съм за купони", каза Коцето във визитката си и допълни: "В Big Brother очаквам само готини хора… да се забавляваме и да си избухваме."

Вторият съквартирант е "непоправим мечтател, завършен капут и тъпанар" или Димитър Ковачев-Фънки, който прогнозира тежък сезон.

В изповедалнята те получиха първата си мисия с прякори Мръсното Коце и Фънки "Дъ Кид".

Двамата получиха достъп до базата данни на Биг Брадър и от визитките трябваше да изберат членове за бандата си, а останалите шестима, които не бяха избрани, ще станат индианци. Първите двама получиха правото да изберат още четирима каубои.

В крайна сметка каубоите ще бъдат Фънки, Коцето, Светлана Василева, Динко от Ямбол, Кирил Симеонов и Мариела Нордел.

Индианците пък ще бъдат Людмила Захажаева, Джино Бианкалана, Луна, рапърът Дий, Зорница Линдарева и Дебора.

Съквартирант номер 3 е участничката във VIP Brother 2014 и майка на Албена Вулева - Людмила Захажаева. Тя влиза, защото ще бъде пълноценна като участничка и даде сериозна заявка по отношение на другите съквартиранти: "Директно ги изпращам в лудница". Тя бе облечена с къса червена пола, а отгоре носеше ушанка и елек в традиционни руски мотиви.

Двамата каубои, които бяха скрити в изповедалнята, решиха тя да стане индианец, защото щяла да държи племето изкъсо.

Захажаева се изненада, че е сама, но не пропусна да изпее строфа от песента "Стари мой приятелю" на Лили Иванова.

Четвъртият съквартирант е плеймейтката и жената до Християн Гущеров - Светлана Василева. Тя е участвала в шоуто през 2015 г. Светлана каза за себе си, че е много красива и секси, освен това е много различна от предното ѝ влизане във формата. "Не ми пука за нищо", каза тя и допълни, че в предния Big Brother e била едно дете. Василева носеше червено мече - подарък от приятелките ѝ.

Каубоите решиха тя да стане каубой, въпреки че първоначално я посочиха за индианец, но после размислиха.

Победителят от VIP Brother 2015 г. Джино Бианкалана е петият съквартирант. Той влиза, за да изживее нови емоции. Той сподели, че е имал тежки две години, в които е преживял тежка катастрофа. Джино влезе като денди с бастунче в ръка и даде да се разбере, че е готов за любов. "Аз не съм ВИП, аз съм нормален човек", каза Бианкалана.

Каубоите решиха той да стане индианец, въпреки че Биг Брадър се опитваше да ги разубеди заради травмите на Джино от катастрофата.

Шестият съквартирант е Луна, която предложи брак на Бойко Борисов в предния сезон на VIP Brother, в който участваше. Певицата бе облечена в дълга бална рокля с лъскав, златен корсет и пола от розов тюл до земята. Тя сподели, че не мисли да си дава много зор и е дошла да си свърши работата - "статист в сянка".
Луна отправи любовно послание към Биг Брадър, влизайки на черен кон през вратата на къщата, с което възмути Людмила. Според нея този кон не бил за езда и не било прилично за една дама да се качва на такъв.

Каубоите я пренасочиха веднага в отбора на индианците. Биг Брадър се опита да ги насочи в друга посока, като опасенията му бяха, че няма да издържи, но двамата бяха непреклонни.

Динко от Ямбол, известен като Ловеца на бежанци, влиза под номер 7 в къщата. Динко се похвали, че не ходи само в гората, а е бил в Миконос, Тасос, Марбея, Чикаго и на много места. Той нападна Джино още във визитката си. А след това заяви: "Аз ще бъда шефът на къщата".

Каубоите решиха Динко да стане част от бандата и го взеха при себе си.

Съквартирант номер 8 е рапърът Дий. Той изтъкна, че е голям почитател на жените. И той като Константин каза, че иска да се забавлява, но влиза в къщата, за да види себе си извън зоната си на комфорт. Дий сподели, че е имал проблеми със закона, но смята, че си е платил.

"Той е участвал в много улични битки", обосноваха каубоите решението си да пратят Дий при индианците.

Зорница Линдарева влезе като деветия съквартирант. Тя е участник от VIP Brother 2015 г. и там появата ѝ бе белязана от скандал заради връзката ѝ с мъжа на Жени Калканджиева - Тачо. Линдарева бе в синя дантелена рокля.

След кратка дискусия, в която Биг Брадър каза, че Линдарева е в чудесно физическо здраве, двамата каубои я изпратиха във вигвама.

Друг участник от Big Brother 2015 в лицето на Кирил Симеонов, завършил тогава втори, влезе в къщата под номер 10. "ВИП и интелект не вървят ръка за ръка", каза Киро. "Виждам този сезон като възможност за реванш. Смело мога да твърдя, че идвам за победа."

Но пък "новият българин", както той нарича себе си в предишния сезон, успя да попадне в отбора на каубоите.

Съквартирант номер 11 е певицата Дебора. 26-годишната "мис много неща", както я нарекоха водещите, каза, че влиза, за да се забавлява, а може да излезе и като победител. Тя носеше къса черна рокля с прозрачни части и лъскави елементи.

Двамата каубои решиха да теглят жребий и теглиха чоп с кибритени клечки. За съжаление на Дебора Фънки изтегли късата клечка, което изпрати певицата в индианското племе.

Мариела Нордел от MasterChef е човекът, който влиза с номер 12. Тя се представи като стратег, който е проучил врага до съвършенство. "На Съквартирантите мога да кажа, че ще им направя живота вътре много, много забавен и труден."

Мариела влиза при каубоите, с което съставът на бандата е запълнен.


Фънки влезе в къщата още веднъж през главния вход, като се правеше, че това е първата му поява в къщата.

След това го последва и Константин, който също си изигра перфектно ролята на току-що влязъл.