Любовницата на Тачо влезе отново в къщата

12 съквартиранти вече прекрачиха прага на VIP Brother: Most Wanted. Константин и Фънки имаха тайна мисия да разделят виповете на каубои и индианци.

Обратно в новината

Коментари - Любовницата на Тачо влезе отново в къщата | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В чия къща??? Завалията!!@

Обаче в България, Биг Брадър и други подобни реалити програми бият рекордите по простащина и пошлост. Нямаме равни в световен мащаб, колкото по-просто и селяндурско, толкова по-добре!

Верно ли е, че големият американски бос Джино всъщност е ромът Гино Ташев?

Какъв ВИП е без тризначките, Радо-прашката, ВИП Златките, Гери-Никол, Сузанита, Жоро от Почивка, Джордано, Анита Мейзер, Злати-Златев Златистия, цар Киро, Владо Кузов, Чеци? Дайте, хора, добавете още "всенародни любимци", още колко много могат да се добавят, селекцията, която ни предлага ББ не е достатъчно ВИП, сигурен съм, че измежду изброените, може и да има такъв, който може да си напише името, а това е голям компромат някакси!

Митьо Пищова забрави!Върхов интелект и магнит за мацките!

И Иван Евстатиев, че да стане заварка със Сузанита и Герито. Липсват също Митко Пайнера и след като го има Константин, защо го няма Петко Димитров? А защо не и чалга интелектуалецът номер едно на станата - Слави Трифоноооов?!

Шайка дебили се събрали в неква къща.

Моля някой да драсне клечката на тази къща...

И да драснат, веднага ще се намерят други "достойни" перачи и слуги и ибрикчии да ги заместят на техните си места за заместване. Не е луд този, който яде баницата!

Много яки пички има по Планетата за изораване, и тая е от тях. Бравос.

фрийк шоу

Коя е тази едрогърда грозотия? Рода на Мейзерката ли? Или моделка за български къспоишковци?

Ние живеем и работим,а нашето развлечение е да гледаме това шоу,което измъква и последните стотинки на народа! Господи,незнам колко трябва да си оглупял,за да гласуваш за подобни персони,коита се считат за випове! Това шоу е подобно на клюкарите от махалата,но и по-добро защото е истинско,а не випово!

Последните ги гледах на запис, за да избегна рекламите и студиото, докато нова не блокираха адблокъра и спрях, като си мислех, че това е дъното. Ето че съм грешал - тези няма да ги започвам изобщо.

Жалко, че няма да видим семейството на джуджето Здравко, интелектуалеца Панайот, триото близначки, прочело общо половин книга в живота си, възпитаните Найден и Гроши, леля Вили с цинизмите и черната Златка-тънкия специлист по география. Язък..

Пир по време на чума.

Разчитам на Захажаева и Киро ,да размажат всички.В комбинация с Луна и готвачката може да стане стане мармалад с л.йна!От Фънки и оня лудия от Ямбол не се очаква нищо,те са ербап само на думи.В затворена среда ,поне Фънки е показал,че е бъзльо.

Който пише лоши неща за Захажаева, е против Русия и е долен соросоид.

Заболя ме фара. А изхождаева да си ходи в руския брадър, ако има такъв. Нашите идиоти ни стигат.

Оо-о да! Ще взема да си го преместя! Това е много важно събитие.

Има едни три книги-Казват се ТОРА,Библия и Коран. Та там пише и в трите,че има хляб добит с честни и почтени методи и хляб добит с нечестни и непочтени методи. И че който храни себе си и децата си с хляб добит от нечестни и непочтени методи трови себе си и децата си,защото греха се прехвърля в него. Та питам Кънчев,Александра,всички продуценти,участници и медии печатни и електронни който разпространяват не само тази смрад,но и Гери Никол и подобни и Зланките и Подобни и рапърите и чалгарите. Ако не им пука за аудиторията и децата български Не им ли пука за тях самите и техните деца. Защото мръсотията е голяма. И коментара е съвсем по темата. Защото тези боклуци заливат България и децата ни.

Лелче, ай стига вече .... и кои деца в днешно време гледат телевизия? Не е ли аудиторията на предаването и въобще на българскато телевизия съставена предимно от хора трета възраст? ... и стига с тая Гери-Никол вече, напишете нещо за Сузанита :D

Който гледа телевизия сам си е виновен. Аз не гледам от 15 години поне и знам само некой от тия, четем неколко блогера в блог.бг и гледам неколко анализизатора в ютюб.

По селата и малките градове има само нова,бтв и бнт. Кабели няма,интернет също или е много лош. Бедните,а те са много най-лесно оставят детето пред телевизора. А то няма вашата система на оценка. То е наивно и приема,че всичко дето го дават по телевизора е вярно. И така се отравят децата .

Гледащите телевизия сте усвоили много добре понятието "бедност"

Да това са лицата и положението в Бе-ГЕТО-то на Европа . Мат'риала в Бг : --Всеки 2-ри е неграмотен , ама много неграмотен !

Коцето беше пиян Линдарева беше нашмъркъна яко Захажаева беше само по чорапи -с нейната физика кошмар Луна сигурно ще направи някой психо доктор професор,нея е хяпят поне три различни диагнози Дебора не е знаем но явно за 5 лв бая лиже Онзи с очилцата и панталона на Денди-гей и то грозен Бианкалава -счупен боклук сгански Рапаара мангал -повърня Светлана тъпото -грозна и проста,страшно захабена и брадъра,веднага наложи да не е индианец. Тоест видя се,че я толелират от първия момент. На този фон Фънки е като нормален,а тази Последната със странното име е единствената изглеждаща и държаща се нормално. Значи всичкото отпадък и психо са вътре. Ако им спрете наркотиците ще си прегризат гърлата.

Искам и аз да се явя един по телевизията и ще стана Вип.Тогава започвам работа като реалити звезда.Колкото по- прост,неграмотен,нагъл,нахален и ненормален съм толкова по-добре.

ВИП Брадър Простаците 2017 !!! До кога трябва да се търпи това по национална медия да ни заливат с помия? Тоя Ники не го ли е срам да води такива долнопробни предавания а и гаргата да му приглася.

ХАРЕСВА МИ , ТОЧНО КАЗАНО- "ПРОСТАЦИТЕ 2017" , ТЕЗИ ОТ НОВА СА СЕ ОБЪРКАЛИ , НЕ Е - "Most Wanted"

Е,как да го е срам,ами паричките? Сърчаджиева и тя .....

Тая мацка за 2 години се е изхабила като за 20... изглежда ужасно..... Иначе имаме нова мярка за измерване на кукумицини - Луна :)

Защото заработва на Дубай - мечтата на всяка не особено красива женица. Миналото винаги личи, така и за зорито , тя , милата не го прави за пари, а за да си докаже , че е красива. Снимките са достатъчно ясни.

Показателно е за нивото на телевизията и за съответната аудитория. Отрепки, престъпници, проститутки, душевно болни или всичко накуп. Не е забавно, тъжно е! Всички до един будят едновременно погнуса и съжаление. Какво е това? Фрийк шоу? Липсва само триглавата ламя (тризначките) и Митьо пищова. И Анита Майзер, де.

ТАЧО - хубаво име, като за куче

Сега е момента да се отървем от всички тях. ;-)

НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ, ВРЕМЕ Е ДА СВАЛИТЕ ПРЕДАВАНЕТО ОТ ЕФИР...ВИЕ ЧЕТЕТЕ ЛИ КОМЕНТАРИТЕ ОТНОСНО ПРЕДАВАНЕТО ВОДЕНО ОТ ПРОТИВНИЯ КЪНЧЕВ....СТИГНАХТЕ ДЪНОТО СНОЩИ , НЯМАШЕ ЛИ ОЩЕ ПО-ЖАЛКИ ВИПОВЕ? МОЖЕ И ДА ИМА 80% АУДИТОРИЯ ТОВА ПРЕДАВАНЕ, НО ТО Е ЗАЩОТО- ИКОНОМИЧЕСКИ И ДУХОВНО СЕ ПРЕЦАКВА ТОЗИ НАРОД ЕЖЕДНЕВНО! МИСЛЕТЕ ПОНЕ ЗА ПОДРАСТВАЩОТО ПОКОЛЕНИЕ, ВЕЧЕ ДВЕ ПОКОЛЕНИЯ СА СЪСИПАНИ .....ЖАЛКА ДЪРЖАВА!

То това е целта. Тъпата Светлана ,знаете ли колко се успокояват,че и те са тъпи и грозни и без морал,мъ ето А Светла Кренвирша на телИвизора. Ми сиганите бианкалава,само името чуй и новото никому незнайно сигане рапър дет влезе. Берете желязЮ не учете,мъ ето рапъра е на телевизора,пък Тото спечели. Психо като Луна-вий сте луди нямата грижа и лекарства,ну у страшно- хората правя кариера по телевизията Ми Линдарева бещше нашмърката ,може да сте наркоманка и проститутка,но какво от това хората са на телемизора. Ми откачената Захажаева. Това ли е примера за връзката ни с Русия. Всичко е една повърня,в която оповръщаните вместо да ги мият ги величаят.

Колко е грозна тая майко мила

Цяла дузина психопати и психари!

Преди много години уж нормални хора дадоха тласък на чалгаризацията. Само защото им беше интересно да усетят с какво се занимават простаците. И тези уж нормални хора се превърнаха в простаци и проводници на простотията. Защото е лесно да си тъп и прост. И след това "възпитаха" деца простаци. И избраха политици простаци. Погубиха себе си и следващото поколение. И опростачиха всичко около тях. Продполагам, че и с наркотиците се започва така. Малко, само за проба. Ако всички нормални хора спрем да се интересуваме, пишем и коментираме чалгаризиращите неща (ТВ, новини, това, което наричат музика и т.н.) те ще бъдат изтласкани от публичното пространство от само себе си. Рейтингът на ТВ предаванията (пийпъл метрията) най-общо се измерва като в избрани домакинства се проследява гледането на ТВ. Ако някой от тези семейства случайно чете - харесва ли ви това, което виждате? Осъзнавате ли, че благодарение на вашият избор масата от хора са се превърнали с зомбирани човекоподобни консуматори? Колкото по-малко внимание се обръща на поредната идиотщина, толкова повече тя няма значение. Просто я игнорирайте и ще изчезне.

помия след помията

По-голямата любовница на мутрите , Калканджиева как е ?

Баси тъпотията!!!!

Ужасно е да си интелигентен, възпитан, образован, или човек с добри маниери на тази територия, наречена България! Ужасно е да ти е ясно колко е гадно всичко около теб! Все едно да си построиш невероятен дом, прозорците и вратите 3 пластови /нищо не се чува/. Отвориш ли обаче вратата на балкона - ...... веднага разбираш, че всичко това е до СВИНАРНИК - смрадта е ужасна! Това е България за всеки, който иска да си "оправи" живота тук!! До свинарника!

Ако търсиш такива оправдания можеш да ги намериш и във всяка западна държава. Интелекта е и това да приспособиш духа си към реалността. Със здраве.

Вероятно минусите показват , че ще променяте реалността според духа си. Хвала на такива като вас.

Успяха да съберат всички откачалки на едно място. Няма нужда от лудници, клубове на алкохолика и бардаци - всички са в реалити шоу. Важно е да има зрелища и простотия, защото Икономика няма. Каквото е нивото на участниците във ВИП Брадъра такова е и участието в парламента. Сега остава да разберем кой е вожда и кои индианците.

То бива, то може, ама толкова прости хора, а на всичкото отгоре и префърцунени не съм виждал на куп. А на всичкото отгоре се смятат горките за вИп-ове. Ще бъде голям смях с много излагации.

ако нема кормене, не е интересно. поне за мен. много слаби играчи... мажете не могат една булка като палачинка да я обърнат. леваци...

Лелеее,тия простотии ги пускат на конвейр-още не са си тръгнали едните от къщата,вкарват другите олигофрени,че и въртят едни и същи муцуни години наред,катото вземат да завяхват в пространството и хоп-пускат ги в някой риалити формат...."какво работиш"..."риалити участник"

Вярно голяма простотия ни чака,ама ще има сеир!Фънки изби рибата с надписа на фанелката "Аз преборих анорексията"! това ме изкефи и се посмяхме доста!

Мда, явно ЕДИН брадър годишно не стига, затова ДВА, и то буквално един след друг. И понеже явно има сериозен проблем с кандидатите - едни и същи муцуни НОН СТОП.

Перфектно предаване. Така имам един канал по-малко да ме разсейва между Дискавъри, НГ и БИТ. Браво Нова!

Luna0102

Такова "редко щастие" като Биг Брадър и Вип Брадър, човек може да получи само на още едно място- у кенефу!

Абсолютно вярно 100% ДЕБИЛИ.А кой ли гледа Коцето еми хубавата му жена която е съгласна на всички унижения които и предлага за да има .....Фънки гнусна картинка от ЛОЙ.А рускинята нахална твар -"Я ЛЮБЛЮ ТЕБЯ АЛЬОША " където на всеки камък на морето пише с големи букви .А оня с бастунчето на Денди ли се прави да вземат да го оженят най-сетне че ни вкисна и от него .

Нова tv не гледам, но е безумие да се коментира от всички медии тази помия, която започва. Всички стари боклуци и к....отново ще показват дебилността, за която говори проф.Иво Христов. България ще затъва все повече при наличието на предавания, които принизяват населението до ниско културно ниво. Хора-ааа, не гледайте тази помия, вътре е мръсната пяна. Вече почвам да си мисля, че се прави умишлено, за да се зомбират хората, за да не мислят за мизерията, докарана от гробарската партия.

Само алкохол и наркотици им дайте, останалото е от тех!

В дира влизат само някави префърцунени сноби. Такива като идат на село и си запушват показно носа като си навират жеста нарочно в лицето на бабичките. Абе, хора, да не мислите, че живеета в Швейцария или Англия. Тук сте в Бг, какво се правите на префърцунени. Предаването е интересно, много, ама наистина много хора го гледат и се вълнуват. И в крайна сметка това е социален експеримент. Който няма мозък да се поучи от човешките реакции, които камерите улавя, да не гледа. 80-те процента Иво Христов ги е казал за вас - тъпи, ограничени коне с капаци, лишени от способност да разсъждават. Умният човек ще намери упование във всяко нещо. Глупавият отрича всичко.

Ти явно си имал трудно детство:)

Няма връзка с тезата, която написах и дребнавото обръщане и заяждане за личността на пишещия е безсилие в аргументите. Факт е, че темите за биг брадър обират като лепяща четка всички боклуци-сноби до един. Наистина до един. Интересен феномен.

Вашите са първи братовчеди нали? Не ми отговаряй. И не се размножавай. Така си си ОК.

Alpen

Този Иво Христов очевАдно е от 80-те процента, щом обижда цял народ! Парвеню!

Ще похейтвам /хвърлям фекалии/ с удоволствие. След тото лайното дойде ред на любител на бЕло и нещо, което ако не се прожектира два месеца на тАлАвизора му става лошо. нещото /не използвам прасе, глиган или хипопотам за да не обиждам животинките/ се изживява като суперзвезда, обаче нямам представа кой му мъти мозъка и не си го прибира некъде на топло.

Голяма повърня са всичките вътре. На тоя фон Фънки чак ми изглежда симпатичен!

тоя е машина за фекалии.