ащо изглеждам все така добре ли? Отговорът е: 30% гени, 30% качествена еротика, 30% спорт и здравословния начин на живот с подходящата храна, за останалите 10% трябва да кажа "благодаря" на пластичния ми хирург", разкрива актрисата пред германския в. "Билд".

"На 71 физически не се чувствам толкова добре, защото изпитвам различни болки. Но съм по-щастлива. Особено в леглото с любимия човек. Не искам отново да съм млада", допълва някогашната Кет Балу.
Фонда планира четвърта сватба с 67-годишния музикален продуцент Ричард Пери.

Преди това тя беше омъжена за френския журналист, писател, актьор и режисьор Роже Вадим (1965-1973), за американския политик Том Хейдън (1973-1990) и за медийния магнат Тед Търнър (1991-2001).

Заради проблеми с гръбнака актрисата вече не може да тренира както трябва, но разкрива, че не се е отказала от плановете си да изкачи някой хималайски връх идния октомври.

"Неотдавна претърпях операция и сега мога да тичам само със солиден корсет", сподели Фонда. "Освен това имам ново коляно и ново бедро, направено от титан. Бавно се разпадам и се чувствам като ходещ склад за резервни части. Трябваше да претърпя всички тези "ремонти", защото искам да се изкача на Хималаите. А на 8000 м тялото ми трябва да работи гладко", завършва Фонда.