Джейн Фонда: Имам страхотен сексуален живот на 71!

Холивудската звезда Джейн Фонда заяви, че сексуалният й живот сега е по-добър откогато и да било. Актрисата, чието видео с аеробика от 1982-ра продължава да е най-продаваното в жанра, коментира, че именно активните любовни авантюри са причината да се запази млада.

Обратно в новината

Коментари - Джейн Фонда: Имам страхотен сексуален живот на 71! | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

абе на тая възраст говори ли се за такива неща - срам ,срам , срам !!!

Браво на жената! Възхищавам се на хора, които живеят в душевен мир и намират сили, за да се борят. Има и други изключително богати жени актриси, които не могат да понесат старостта/разочарова и се пропиват, самоубиват и т.н.

А ти, пиле, не знаеш какво е препинателен знак.

Браво за духът на тази жена! Не е лесно да си бил секс символ ,а сега да говориш така откровенно за староста и съпровождащите я болежки! За това се иска здрав дух и здраво дупе !

браво ,талантлива красива и в старините сии на-нвече благородно й завиждам за духа!

Теди, лично ти благодария, че намираш време да присъстваш и в Бълфария, Обаче повярвай ми, на компютъра му е все едно къде се намира и затова няма никакъв проблем, дори да е в USA да може да се превключи на кирилица. Независимо от операционната система превключването е елемантарно и изисква в най-лошия случай 1 минута. Ако използваш фонетичната подредба има само няколко клавиша, които трябва да се запомнят. Имай в предвид, че голям брой хора не четат написаното на латиница, дори и да е само два реда. Освен това хората могат да си зададат въпроса : защо да чета неща, които е написал човек, който не само не знае как да си настрои компютъра, ами и не се досеща да попита някого за това? Щом не може да се справи с такъв елемантарен проблем, какво пък може да разбира от нещо по-сложно? И най-последно - би било чудесно ако от коментарите ти занапред проличи, че наистина си приела от най-доброто от кулурата в Америка.

Много си прав/права,ама ходи до го обясняваш на селяци...

Браво! Вземайте пример от нея и запазете младежкия си дух!

Strashna aktrisa. Izglejda super z agodinite si. Jivotut v Amerika e po- razlichen, zatova se polucvhava taka.

Четете правилно какво казва дамата като причина за добрия й външен вид на тези години и правете онова , което зависи от вас , за да изглеждате поне малко, колкот нея: 1/ Гени - т.е. неща, които са типични за рода, родителите; 2/ Правилен сексуален/ емоционален живот; 3/ Правилно хранене и начин на живот; Ха сега си дайте авто-оценка къде стоите в тази схема?!стоите

Вау..., ми те са я направили по-хубава от на младини......, е как ще иска да е млада, евала....

Като ти чета писаниците - ти не си в хармония с никого май.

Браво на Мастило!!! Това, което е постигнала Джейн Фонда не се пистига само с пари и сладък живот.... А когато я има вътрешната хармония, 4овек има вси4ко на този свят:-)))

А къде забравяш баба Катрин Ден'ов? Тя май никога няма да остарее като баба Лили май...

LIGENDA....Jiva ligenda i onikalna ACTRESS...Ni e onikalna bodala kato tuk pishishtite...Tatku i ...HENRY FONDA-a real pure western HERO....kileshi..ste

бай Роже Вадим като режисьор е гола вода, ама иначе голям дявол, маса готини мадами изтакова. по едно време благоверна му беше баба бриджит мечката.

До мнозинството: Завиждате на тази жена в третата, а не в четвъртата възраст, защото нямате и по на 3-40 г. нейния жизнен заряд и сексуален живот. Не е добре да се живее със завист и злоба в душата, когато четете за хора, които са в хармония и мир със себе си първо, а след това и с любомите, любовнеците и съпрузите си. Това особено се постига не само с пари, слава и сладък живот. : )

seliani seliani......mnogo ste smeshni

bravo,babo fonda,dano i nii da sme kat tep

Браво!А ние на по 40години се чувстваме като смазани!

Няма начин да не е комняга.И аз се записвам в БКП . Белким и на 80 имам успехи

tapatzi zavistlivi

hubava jena! na tehniat na4in i standart na jivot e dosta zapazena.naistina lubovta 6te i e jiva , pri tolkova izvestnost , pari i slava!

Бабата е много напред с материала, не и завиждайте.

както винаги.има хора които знаят защо са живи!!!!

Стара чанта,ама кожена-не е селска бохча

ЗА ТАЯ СУХА ВТУЛКА СИ ТРЕБЕ ХИЛТИ И КАНГО !

bravo na taia baba...

на такава жена можеш само да се възхитиш

БРАВО- НАШИТЕ ТЕТКИ ПО СЕЛО ИЗГЛЕЖДАТ КАК ВАМПИРИ НЕ ЗНАЯТ КАКВО Е ОГЛЕДАЛО ВОДА И МАЛКО ПОНЕ ДЕЗОДОРАНТ

можем само да си мечтаем за подобни старини........

можем само да си мечтаем за подобни старини........

Страхотен сексуален живот - сигурно вече вместо да получи оргазъм се посира, ама те партньорите и не се оплакват - нали затова взимат пари.

Pari, pari, pari ...

suglasen sum s dry : kato cial jivot e bila na bialo i na bomboni kvo o4akvate..tia se e mumuficirala :O ...

Възхищавам се на нейния дух и хъз, разбира се за всички това, тя има пари, за да го постигне.

прилича на робот мутант с тези резервни части, а в лицето с пластиките,на мумия

Много красива артистка беше.Като ученик гледах филма Кет Балу пет пъти заради нея.

Абе, че не са 10% пластика, не са. Но, че хирургията прави чудеса, е видно, стига да имаш пари и то много пари. А звездите могат всичко. Невероятна визия и излъчване! Браво!

Еваларка!!

Никога не е късно да превъртиш! като имаш добър живот, много хубаво, ама защо го афишираш?!

Някои жени се задоволяват с малко.Тогава 30% еротика се постига само с прегръдка, целувка, нежен поглед. Но ако ги нямаше 10% лекарска помощ, всички останали 2по 30% са безсмислени. Джейн е късметлийка.

Я какви ги дрънка баба Фонда? Не искала да е млада, а? Абе, то я да можеше да стане така, че тогава да я питам дали няма да ще! Ама сега гроздето е много кисело!

She is simply the best.

айде, дръж се, че не останаха години - да си жива и здрава!

Tazi izperkala baba e klasicheski sluchai TMI /Too Much Information/........

злобари - типична българска черта

da dai boje vsekimy

up