Цветков няма да е на екран още от утре, а допълнителни промени в сутрешния блок на медиата ще има в средата на февруари, предаде "Дневник".

Станислава Кунева, PR на "Нова тв", потвърди информацията: "Още от утре Цветков няма да е на екран. Работим с Милен по друг проект и той отново ще е на екран. Лора Крумова няма да е сама като водещ, но промените в сутрешния блок, които няма да са големи, ще ги видите в средата на февруари" .

Информацията бе потвърдена и от програмния директор на Нова телевизия Олга Лозанова.

“Формулата на този сутрешен блок, на който Милен освен лице бе продуцент и редактор, не дава резултати напоследък и затова я сменяме. Факт е, че в началото тръгна добре, но вече не е това, което зрителите искат да гледат”, обясни Лозанова пред "Всеки ден" и допълни: “Нашите изследвания сочат, че много силно журналистическо присъстие сутрин не е това, което искат хората за събуждане - трябва им повече сервизна информация”.

По информация на БЛИЦ е възможно новото име в сутрешния блок на Нова тв да е Асен Григоров. Останалия без работа след спирането на RE:tv телевизионер е дал съгласие да поеме работа, с която принципно е добре запознат, защото години наред бе сутрешен водещ по БНТ.

Милен Цветков също потвърди информацията, но отказа всякакви подробности за промяната. Той каза, че ще има официално съобщение от медията и "от него ще разберете всичко". Цветков обясни, че за момента не е ясно дали той ще продължи работата си с "Нова тв".