Асен Григоров замества Милен Цветков?

Милен Цветков вече няма да води "Здравей, България".

Обратно в новината

Коментари - Асен Григоров замества Милен Цветков? | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей вие от Нова, тия две дупета Иван и Андрей що не ги разкарате бе.Не виждате ли че не стават .А и жените си набутаха даже .Това на де им е спявка в кафене.Не съм виждал по некадърни водещи даже и по селските кабеларки.Вие от Нова ,пазете си името и рейтинга.разкарайте некадърниците

Върнете Милен Цветков защото преването без него е много скучно няма хумор и аз няма даго гледам защото никой неможе дае толкова искрен със зрителите така като него той просто е пич

На мен сутрешният блок с МЦ ми харесваше много повече от конкуренцията. Имаше всичко- актуални новини, коментари и хумор, и най-вече поднесено без излишно напрежение, по един по-приятен начин. Но да видим какво ще измислят- според мен проблемът на НТ напоследък са новите предавания.

На мен сутрешният блок с МЦ ми харесваше много повече от конкуренцията. Имаше всичко- актуални новини, коментари и хумор, и най-вече поднесено без излишно напрежение, по един по-приятен начин. Но да видим какво ще измислят- според мен проблемът на НТ напоследък са новите предавания.

не знам вие какво правите сутрин толкова рано,но аз пускам телевизора,за да получа сутрешната си доза информация.Нямам нужда от компания ,за да си пия кафето,глупости си говоря и с мъжа ми.Имам нужда от спокоен ,приятен глас ,който да ми каже какво е станало през ноща,да обсъди с гостите си новите промени в законите ,без да им се кара.

Има и други арогантни и дразнещи водещи в нова тв. Жалко, че Милен май е уволнен по политически причини, а не за наглост, арогантност, или за това, че превърна сутрешния блок в блудкава шоупрограма. Явно ефира на Нова няма да се изчисти от другите противни тъпаци - Лора, Гала, Иван, Андрей, Венета, Витомир, кулезич, Найденова, Луканов .....В Нова тв са най-дразнещите водещи. Голяма метла трябва.

Аз пък гледах сутрешния блок на Нова заради Милен Цветков, макар понякога да се разминавахме с мненията си , той просто си е той, а ние трябва да го приемаме даже и с малките му слабости, никой не е перфектен жалко Нова телевиция загуби един от символите си. Поне за мене е така винаги съм гладала неговите предавания имам предвид не само Здравей България, без него ще е просто по-скучно, мирише на цензура и то политическа.

Що се отнася за промените в Нова ТВ това е добре. За Милен Цветков мога да кажа ,че за него винаги ще има място в който и да е ефир,само ще го помоля да не налага своето мнение на хората които се свързват с него ,нека да ги изслушва, а той това го умее. Що се отнася до слуховете за Асен Григоров който ще бъде второто водещо лице на сутрешния блок, смятам ,че на този човек не му е мястото в Нова ТВ,тъй-като много си повярва че е добър журналист,водещ както беше и за кратко изп.директор на дадена телевизия.Ако има промяна в Нова ТВ по- добре да бъде с ново лице ,а такива има много в телевизията и много способни млади хора .това е от мен.

И сега какво да гледам сутрин? някакви сухари:-(?! Човек като не си е изпил кафето още да го карат да мисли за сериозни неща е просто гадно!

Защо да не го махнат?На тях им е нужна марионетка, а не задаващ неудобни въпроси. Да живее Митю Пищова и Колю Мамата! Новите водещи.

а така, нека им е честито на всички, които плюят по милен4о...., асен4о ще ви довърши напълно.....:)))))

НАЙ- ДОБРЕ Е СУТРИН ДА ИМА МАЙМУНИ, КОИТО ДА ПОДСКАЧАТ!ГРУПА СЕЛЯНДУРИ ДА МУЧАТ И ПРОГРАМАТА ЗА ДЕБИЛНИЯ БЪЛГАРИН Е ГОТОВА.

Най-после една добра новина!Дано изметат целия паноптикум от малоумни лигльовци заедно с него.Самовлюбеният заядлив дребосък ставаше все по-заядлив ,злобен и си повярва,че като сложи тиранти ще стане Лари Кинг или поне Гарелов.Тъповата Лора,педерастичният Мон Дьо,другите лигльовци,на които не им знам и имената,в допълнение с маниака Проф.Вучков и климактерийно вкисналата интелектуалка-хамеле Кулезич ми напомнят за клоунадата на някой цирк от 60 години.Единственият умен човек там беше Коритаров.Ако ще да е и ченге,но е журналист.Нещо ,от което тази сбирщина е на светлинни години.Оставят ли тези човекоподобия, пред ще е все същата боза.И ще продължа да не го гледам.

От година насам Нова ТВ стана негледаема. Крайно време беше Милен да бъде свален от екран, недоумявам и как защо Иван & Андрей заемат толкова ефирно време всяка вечер, ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА СЪБОТА, КОГАТО ДАЖЕ И АЗИС СЕ ПОЯВЯВА...Стига ве! Не може да е истина. Ако поне малко уважавате зрителите си - разчистете с голямата метла.

време беше тоя боклук да си ходи. ЧАОООО

време беше тоя боклук да си ходи. ЧАОООО

Крайно време беше този комар да отлети и дано кацне за постоянно на някой кремвирш, както беше едно време.

Според мен Нова ТВ има нужда от нова визия влючително и за сутрешния си блок. Милин Цветков е един много посредствен журналист и затова всички тези, които го хвалят са същите скучни и сиви създания. Нищо лошо и лично за всички вас посредствености! Само Коко в Здравей България си е на мястото! Ами какво да кажа за Мегенцето, то и музикален редактор било на всичкото отгоре! Също така да отбележа недоразумението представящо прогнозата за времето в същия блок? Ами баба Кулезич? Да не говорим за проф. Вучков, разностранен талант и материал за поне няколко дисертации по психопатология и клинична психиатрия.

е , очакваше се ......и без излишен коментар............

Аз го харесвам!Наистина правеше едно различно предаване!По-разчупе мене ми беше приятно сутрин да го гледам!

На мен Милен Цветков не ми харесва, но като цяло сутрешният блок, след като той стана част от него, стана много по-хубав и разтоварващ. Писна ми навсякъде от екрана да се говори само за политика - трябва и културна, полезна и интересна информация. Взимайте пример от сутрешния блок на ОРТ, господа телевизионери.

В отношението си към Милен Цветков съм по-скоро резервирана, но не мога да отрека нещо съществено: той внесе нов полъх в сутрешния телевизионен блок и създаде нещо разкрепостено, което не беше правено до момента. Бареков с неговия нарцисизъм ми беше втръснал до смърт, но за Милен Цветков по-скоро бих казала, че ще ми бъде мъчно, че го няма сутрин. Не вярвах, че Лора и Милен ще успеят да надмогнат собственото си его, но е факт, че станаха добър тандем. Харесвах и Люба Кулезич с нейните провокативни включвания, но идеята с клипчетата и времето ми тъпееха. Успех пожелавам на МЦ!

ieeeeeeeeeeeeeeeeeee kakva dobra novina. Drebna dushica, deto se pravi vechno na interesna. Mnogo si povjarva Milencho

ИЗПУСНАХТЕ КОРИТАРОВ - голяма грешка! Беше най-доброто сутрешно предаване!

Моето мнение е, че предаването стана много НЕСЕРИОЗНО! Една промяна на водещите няма да е зле, а и стила трябва да се смени, водещата на времето също! УСПЕХ!

Аз от около две години спрях да гледам телевизия и не можете да си представите колко е хубаво. Сутрин, като стана, си пускам някаква приятна музика и така денят ми не започва с разни лумпени водещи, които кой знае с какви връзки са стигнали до място, за което нямат качества. Ако ми се гледа нещо, гледам си в интернет я Приятели, я Двама мъже и половина, я Всички обичат Реймънд или пък някой филм. Вечер най-много да гледам новините, но предпочитам да ги чета в интернет, защото мога да си избера това, което ме интересува, и не ми се налага, както стана наскоро, да изтърпя 5 минути приказки на някакво семейство безмозъчни, които се чудят как ще свърши Перла. Изобщо упорито избягвам телевизията, която се е превърнала в синоним на пошлост, простащина и както беше написал вече някой, явно таргет групата на големите телевизии са лумпените. Целта е ясна - да превърнем хората в овце, защото те по-лесно се управляват. Така че спрете да гледате телевизия и ще видите колко добре ще се почувствате.

Не смятам, че МЦ трябваше да си ходи. Направи много динамично предаване извън стереотипите на подобни формати. Как според хората, които не го харесват трябва да се отнася с всички идиоти обаждащи се сутрин. Гледах го редовно и смея да твърдя, че МЦ се отнася справедливо с всички, а това че задава въпроси и на плачещите потърпевши гости не го прави арогантен. Напротив това е журналистиката да се погледне от всички страни.

ами лорка ,тя е толкова безлична ,че чак дразнеща,и каКто в този виц : срещат се двете колежки-съкратени - и едрата казва на слабата : - е съкратиха ни, а слабата отговаря:- ами! аз не съм! И как така ,отговаря едрата , нали през сито ни минаваха, та аз едрата да падна ,а ти слабата? А МИ АЗ ПРОСТО РАЗКРАЧВАМ КРАКАТА ,И ТОВА МЕ СПАСЯВА ВИНАГИ ,ДА НЕ ПАДНА ОТ СИТОТО - ГОРДО ОТГОВОРИ ЛОРКАТА!

Аз пък харесвам Милен. Блокът на Нова е най-ведър. Жалко за Милен

Отношението на Милен към хората от провинцията е отвратително. Хората не ми е ясно защо въобще му се обаждат. Даваш си и малкото пари за да му кажеш някакъв проблем, и отсреща виждаш една ехидна усмивка и подигравателен жест. Как със свойте 6000лв. заплата той ще повярва на женицата от село че им идва да се обеси от мизерия. Не се учудвайте че зрителите не го понася. Рейтинга на Нова ако се отчиташе по Милен досега да е фалирала. На човек който не може да изслушва, не може да се изкаже компетентно, и не може да съчувства на своите зрители местото не му е в телевизията.

След като се показа в Стани богат като тъповато момче,лишено от елементарна логика,той наистина не трябва повече да се прави на журналист.Иначе,може би,ще продължи публично да осъжда и отменя фундаменталните природни закони.Вече се е изложил достатъчно и може да стане политик-любител на сутрешен кашкавал с кафе.По сега действащите стандарти има щансове за премиер и дори за президент.

Радвам се че Милен се маха от екран,защото той не уважава нито гостите в студиото,нито зрителите. НЕПРЕКЪСНАТО СЕ НАДВИКВА С НЯКОГО,НИЩО ДРУГО НЕ СЕ чува освен неговия глас.Много пъти се чудех защо изобщо кани някакви хора като не им дава възможност да говорят. Беше доста скучно всяка сутринда да гледаш едни и същи лица,Мондьо, Павката,Кулезич, която е пълна с толкова негативизъм, че зарежда хората отрицателно за цял ден точно преди работа. Дано с Милен си отиде и тая схема на предаването отпреди много години,която той върна. Ще бъде цяло щастие ако отведе със себе си и нашето слънце!

Най-накрая НТ изглежда вече няма да залага на елементарни и не толерантни водещи. Л.Крумова бе обезличена и като журналист и като дама. Но тази нижка на ... търсене на скандалното и елементарното не се прокразва сама в сутрешния блок.Считам, че зрителя трябва да получи информацията, а не тя да му се натрапва като мнение на водещия.Освен това в отделни моменти е важна и визията.Простете , но тези тиранти вообще не го доближаваха до човекът с тирантите, а напротив ставаше смешно и дори жалко ползването на аналогията. Дано А.Григоров и Л.Крумова дадат нов облик на този информационен блок. А М. Цветков, нищо лично, но по добре да води някое предаване за ... фауната или....

Най-после !!!! Само не мога да разбера защо програмните директори не го свалиха от екран още първата седмица.

Според мен, Милен Цветков се справяше много добре!Определено не го е страх да пита диркектно за неща, които повечето журналисти не смеят!Но така е в БГ- неудобните на някой управленец се сменят бързо....

Напълно съм съгласен,че Милен трябваше да си отиде.Трябва да се развиват и да се дава път /магистрала/ на такива високо интелектуални рубрики като Стани фолк звезда, пей/пий/ смен др.Лумпените трябва да бъдат задоволени в интелектуално отношение защото те са верни и най-вече многобройни,а това води до висок рейнинг и влизани в народното събрание.При това са без особенни претенции, трябват им само чалга ,шльокавица и нещо лесно смилаемо от жълтата преса.Няма да седнат да четат Бертран Ръсел зер.

И злобарката Курвалезич-Клозетич вън!

Нова телевизия ме губи като зрител сутрин. Дори като ходя в чужбина намирам начин да гледам Здравей България. Толкова приятно свежи бяха екипа на предаването и остроумни и оригинални... Пожелавам на Милен да си намери по-добро място и да прибере и Лора при себе си, че тандема им беше интересното в цялата работа....

Ако в предаванията на Милен нямаше телефон за връзка със зрителите, едва ли щяхте да го плюете. Това му е слабото място, че не често не се съгласяваше със зрителите и то малко агресивно го показваше. Той е по-добър от много водещи завършили журналистика и не е мазник.

Действително,че Милен понякога се държеше грубо,ама и зрителите много често си го заслужават. Докато не се научим да се съобразяваме с правилата, няма да има прогрес в държавата. Сутрешни предавания с двама водещи, дъвчещи едни и същи новини и канещи едни и същи хора, има почти по всички национални телевизии. Здравей, България беше различното предаване и затова го гледах, а когато на екран са тези,които са скучни,много лесно се сменя канала. А коментарите на Люба Кулезич са за хора с по-високо от средното ниво на интелигентност,затов дразнят много хора. Жалко!

ОЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ Е ЗЛОБАТА? КЪДЕЕЕ Е ЗЛОБАТА ? КЪДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ Е ЗЛОБАТАААААААААААААА МОЖЕ ТАКА ДА ЗЛОБЕЕТЕ ,БЕ ХОРА .........ВИЕ НОРМАЛНИ ЛИ СТЕ !!! КАК ИСКАТЕ ДА ВЪРВИМ НАПРЕД КАТО НАЦИЯ ,КАТО ВИЖДАМ ТОЛКОВА МНОГО ЗЛОБА!! УЖАСЕНА СЪМ!! НА ВСИЧКО ОТГОРЕ И ТОЛКОВА МНОГО ПОЗЬОРСТВО ,ЧЕ НЯМА НА КЪДЕ..........!!! И СЕГА ДА КАЖА И АЗ: АБСОЛЮТНО СЪМ СЪГЛАСНА С МНЕНИЕТО НА 2-3 ТУК В ФОРУМА : г-н Габерски, Рафа и т.н................ МИСЛЯ ,ЧЕ МИЛЕН Е ЛОШ И НЕКОМПЕТЕНТЕН ВОДЕЩ-ПРОСТО Е МАЛКО ПО-ЕМОЦИОНАЛЕН И ИМА МАЛКО ПО-РАЗЛИЧНО МНЕНИЕ ОТ ВСИЧКИ ДРУГИ ПЛАЗМОДИИ В ТЕЛЕВИЗИИТЕ......... ,КОЙ ЩЕ ОТРЕЧЕ КОЛКО СИ ПАСВАТ С ЛОРЧЕТО? ТЯ МНОГО ДИСКРЕТНА И ТИХА ,ТОЙ -ЕМОЦИОНАЛЕН И ОТКРИТ-.......AC?DC , БЕ ХОРА!!! НИМА ВСИЧКИ ,ВИЕ ТУК НЕ ГЛЕДАТЕ ВСЯКА СУТРИН ПРЕДВАНЕТО-СИГУРНА СЪМ ЧЕ ГО ГЛЕДАТЕ?! И ВИЕ СТЕ ОТ КУЧЕТАТА ,ДЕТО МНОГО ЛАЯТ САМО.............ПОЛ ТУК -ПОЗЬОРИ!

НАЙ-СЕТНЕ ЕДИН ОТ ЛИГЛЬОВЦИТЕ ГО РАЗКАРАХА,НО ТОЗИ НИКНЕ НАВСЯКЪДЕ! СЕГА ЛОРА ДА Я РАЗКАРАТ И ОНЗИ С БЕЗВКУСТНИТЕ КЛИПЧЕТА ПАВЕЛ СЪЩО ДА ГО РАЗКАРАТ . ЛОРА НЯМА ПОКРИТИЕ ЗА САМОЧУСТВИЕТО СИ А ДА ДЕ ГОВОРИМ ЗА ДРУГАТА ЛИГЛА КОЯТО БЪБРИ ЗА ВРЕМЕТО. ДАЛИ СИ ИМА ИДЕЯ КАКВО ГОВОРИ И КЪДЕ Е НАМЕРИЛА ИНФОТО З ВРЕМЕТО . СУТРЕШНИЯ ЕКИП ПО НОВА Е ОКАЙВАЩ! ВСИЧКИТЕ ИМ ВОДЕЩИ НЕПРОФЕСИОНАЛИСТИ И ДОСТА ОГРАНИЧЕНИ . МОГА ДА СИ ПРЕДСТАВА ВОЖДОВЕТЕ НА КАКВО НИВО СА ?!

дойде му времето на Миленчо, не че е бездарник като журналист, но много влизаше в елементарния език на посредствения българин, което от своя страна явно говори за неговата първичност.Сега е време и за двете случайно попаднали и измислени водещи момченца,които хабер нямат то това което вършат.До някое време ми бяха забавни като второстепенни герои в други предавания , но в сегашния им вид са просто непоносими, неестествени и негледаеми.Престанах да ги гледам.Дано има достатъчно мислещи хора вНТза да направят промените...Григоров е добро попадение..

Дами и господа нормални! Искам да ви задам въпрос, на който, ако ви стиска, си отговорете наум! Може ли и трябва ли професионализмът, ерудицията, интелигентността и всички качества, които виждате у бившия вече водещ на Здравей, България, да се съчетават с непочтителност! Само ще ви припомня как самият Милен Цветков не се посрами да разкаже как собственият му баща го е укорявал за откровено просташкото му поведение! С дозировката е много зле този човек и всеки, който сбърка там, е обречен. Римската поговорка казва Дозата прави отровата! А иначе успех, разбира се, на всички!

плюят милен теэи на които всяка сутрин им каэваше да си намалят телевиэора

програмния директор на НТВ е получил есемес от?......... познайте Вие

той винаги успява защото е кадърен, да му мислят злобарите дето не умеят репликите си да прочетат

Присъединявам се напълно към he he (29.01.2010 г. 11:05ч.) и Дона (29.01.2010 г. 10:57ч.)

Като зрител към всички телевизии-Успех ще има всяко предаване, когато на определени интервали от време се сменят водещите. Умните изчезват за известно време от екрана и пак се завръщат, когато ни е домъчняло, просто усещат момента. но това със сигурност не важи за Гала. Екранът направи известни много хора, но тяхното преекспониране води до досада.

Много харесвам Милен и дано остане в Нова макар и в друг проект. Сутрешният блок действително много изтъпя и напоследък не го гледах. Дано с Асен Григоров придобие малко по-сериозен облик, защото сутрин поне на мен ми се гледат малко по-сериозни теми.