Най-младата двойка в Big Brother Family успя да спечели 63,9% от положителния зрителски вот, с което си осигури оставане в шоуто поне за още една седмица.
 
Спасяването на двойката стана и не без помощта на певицата Кали, която ги защитаваше в студиото, съобщават от bliasak.bg. По думите й Ели е жертва на постоянни интриги и неправомерни нападки. Според изпълнителката на неостаряващия хит „4-4-2” Давид не е мъж под чехъл, а просто е влюбен в половинката си.

Вижте снимки на Елеонора и Давид >>

Другите гости в студиото – актьорът Иван Ласкин, подкрепящ Петрови и водещата Мира Добрева, за Каменарови, не успяха да убедят зрителите, че именно техните фаворити не трябва да си тръгват.
 
Ники Кънчев подсказа какви двойки ще прекрачат прага на Къщата на Big Brother Family в четвъртък. Оказа се, че единият от участниците е бивша червена барета, ексшеф на премиера Бойко Борисов и Алексей Петров, който от години живее в Америка. Съпругата му пък е работила заедно със съдружник на милиардера Доналд Тръмп. Единият от братята на Ивайла и Божидара Бакалови също ще се появи заедно с половинката си в Къщата.
 
Сред останалите участници са младоженци, които имат намерение да си направят бебе именно пред камерите на Big Brother Family. Четвъртото семейство е на музиканти – тя е руса, със силиконов бюст и певица, а той е акордеонист в оркестър "Кристали". Петата двойка е на юрист и стюардеса.