Зрителите спасиха Елеонора и Давид от елиминации

Семейството, което успя да се спаси от елиминации, е това на Елеонора и Давид Качанови.

Обратно в новината

Коментари - Зрителите спасиха Елеонора и Давид от елиминации | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Въпреки, че предаването не ми харесва, намирам, че все пак то има смисъл, защото е видно, че в повечето българи /голяма част от младото поколение/ липсва le savoir-vivre /поведение в обществото, умения на общуване, благовъзпитаност, и т.н./. Нямат и правилна самооценка - самочувствие без покритие, неуважение към по-слабите и по-възрастните, меркантилност. За да си взискателен към другите, най-напред трябва да си взискателен към себе си. Но за това голяма вина имат близките им, които вместо да ги порицаят, ги защитават. Умният би си взел поука.

Някои още не са разбрали, че за победители готвят Трифонови от Поморие. Смятам за най-заслужаващи Каменарови. То няма безупречни хора, а и като направим сравнение между семействата в къщата, не виждам другите с какво ги превъзхождат. Не ми харесват другите семейства и заради отношението им към Елеонора и Давид, които хич не са глупави. Те направиха най-правилната преценка за съквартирантите си, държат се естествено и човешки със всички, въпреки грозните нападки, на които са подложени. Каменарови били скучни, а аз като гледам младите по какъв начин се забавляват, мога само да ги съжалявам. Е как да се присъединиш към тях?

Да не би злобните интриганти Петрови да са по-достойни да останат в къщата. Разкрепостени били, по-скоро са закрепостени - към парите най-вече. Приличат ми на Котарака и Лисицата от приказката за Буратино. Все пак Качанови са доста младо семейство и тепърва ще се развиват, ако проявят здрав разум. Те са още неузрели, но не са лоши като хора. Те са лоши за себе си, но не и за другите. Докато Петрови се съмнявам, че изобщо са семейство. Лицемерни злобари и нагаждачи, които парадират, че са нещо повече от останалите, ръсят обиди и закани, а всъщност са тридесетгодишни безделници, продаващи се за пари. Каменарови трябва да останат, защото са възпитани хора и задружно семейство!

нова тв ще им даде голямата награда,мога да се обзалоя

"Възрастните" наистина неса най-добрите представители на моето поколение. Аз и моят съпруг с 35 годишен брак сме им връстници, не ме представляват, различни са, но не мислите ли че ние сме все още гръбнакът на държавата? Работим, отгледахме деца вече на по 30 години, все още плащаме данъци, не се оплакваме, тихо и кротко боледуваме, гласуваме, борим се! Защо да няма наши представители в предаването? Гледам го с кеф, разтоварва ме, интересувам се от всички простотии, дори и да не ги разбирам и приемам. Само Каменарови!

и защо само каменарови. Нали не са най-добрите представители на вашето поколение. Или българинът отново дава подкрепа защото така трябва, т.е. защото са ви връсници, а не защото заслужават

Не зрителите, а ПРОДУЦЕНТИТЕ спасиха Елеонора и Давид от елиминации.Това са златните им кокошчици,които карат и малкото зрители да гледат цирка Биг Брадър Фемили. Сменете продуцентите, моляяяяяяяяя.!!!!

и защо да ги сменят продуцентите, след като и малкото зрители ги гледат

Аз не вярвам, че това са раелните гласове, всичко е нагласено. Не си представям кой ще праща смс-и за този мухльо и жена му?????

моля жените- СПРЕТЕ ДА СИ СКУБЕТЕ ВЕЖДИТЕ!!! ОТВРАТИТЕЛНО Е! Просто ги оформете, но не прекалявайте, че приличате на карикатури! :(

гледах веднъж 15тина минути......не мога да си обясня защо хората си причиняват това, мазохисти някакви :)))

Имам къщичка в едно малко планинско градче. Жителите са точно като двойките в Биг брадър. Като допълнение са включили в ежедневието си и правене на магии. А, ако се огледаме и в съседите си в голямия град отново ще намерим героите от шоуто. Така, че е полезно да го гледаме и да се възмущаваме, за да не бъдем такива.

много правилно казваш и аз имам тя наблюдения и мисля така *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ВСИЧКО Е НАГЛАСЕНО ОТ ПРОДУЦЕНТИТЕ НА ПРЕДАВАНЕТО....ВЕЧЕ ПО ВСИЧКО Е ВИДНО

Нова тв стигна дъното, но явно не й достатъчно и продължава да копае още надолу. Такава смрад и най-западналата кабеларка не може да направи. Лошото е, че другите телевизии не се възползват от това.

как мозе да има хора които гледат това нещо по тв-то ...... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

още гледате ли нова кирливизия?аз от 3-ти март спрях/и тогава имаше турцизми/нямам нищо против турските сериали,но тая "медия"потъпква всички ценности...сега програмата им е пропита с тея парцали от брадъра

митко, по бтв няма ли турцизми

xaxaxaxxaxaxa

искам дядо пор и баба шушумига да се омитат от там на едно ниво са с останалите само че достатъчно тарикати да се прикриват не ми се гледа секс в къщата и по тази причина и курварела радославова да се омита .то ми стига че и гледам гнусните нокти да си мачка сисите ами сега и бебета ще правят в ефир това е гнусно долно и напълно безинтересно никой не ги отчита техните напъни

Няма ли да престане тази простотия?!!!!

Не мога да разбера как може да има хора, които да гледат такива просташки предавания и да участват в масовото зомбиране на нацията и превръщането й във воайори.Трябва да се създаде гражданско движение за спиране на всички просташки предавания по телевизиите.

Някой ще ми обясни ли какво и е на веждите на тая?

Много са й оскубани и изглеждат като оръфани на ТВ-то.

Не разбирам тия кой още ги гледа, вместо да пускат СМС за тях да бяха спасили някой който наистина има нужда. Докога ще гледаме само простотия от ТВ.

Давид и Елеонора са най-отвратителните в къщата от останалите. Давид - мухльо без достойнство, мизерник, а Елеонора - лигла, все още дете. Но определено са една от най-интересните двойки и Биг Брадър видимо ги защитава. Това определено не е редно !!!

не се сърдете на предаването. то не е виновно ако изключим че господин пънчев винаги съвсем съзнателно провокира и пада ниско. всяко трето бг семейство от младото поколение е на това интелектуално и морално ниво.огледайте се сред комшиите си и вижте колко от тях са такива без да са в ББрадар. втората група семейства ще са от съвсем друго ниво и ще видите реакцията на глупацирте вътрее. ще осъзнаят колко са малки*пред новите

Виновно е и още как. Понеже умишлено търси състезатели с предимно отрицателно (от обществена гледна точка поведение) и го преекспонира пред аудиторията. Какъв пример е тогава за техните връстници, да не говорим за по-младото поколение? А като капак на всичко и победителите са нагласени!

защо пък винаги изключвате себе си. Те тези гадните падат от марс

Естествено, че ще са спасени та те са потенциалните победители в нагласеното предаване. Нова се излага много комерсиарна стана тази телевизия.

Честно да Ви кажа точно тия двамата дето Биг Брадър се "опитва да им спаси семейството" накрая ще им даде и голямата награда за съжаление ....:( Според мен до момента аз не виждам семейство от така предложените ни, което да е достойно да спечели наградата. Отново всичко е нагласено от продуцентите !!!! Спомняте ли си в един от предните сезони как онзи Мирослав правеха драми с жена му Елена ...чудо на чудесата и какво ..???? накрая той спечели , правят се циркове само..........

Готвят ги за победители,то е ясно.Но не те трябва да вземат наградата.Като гледам никой не ги заслужава,само интриги и т.н.

Алоооо, продуцентчетата, ква стана тя? Хвана ви шубето, че без тези двамцата отиде на кино интрижката, а? То не беше романтичен уикенд, не беше специалната спалня, сега се налага "зрителите" да са ги спасили? Прозрачно, та се не трае! Питам се, защо другите учасници в шоуто не са ви вдигнали "на балон" за този уикенд. И това ако не е ЯВНО НАТЯГАНЕ на двамата селяндури... Или защото историята Миро-Елена почти се повтаря /хубавелка-ревящ мухльо/, това е вашата формула за рейтинг. Дали? Не подценявате ли интелигентността на редовия бг зрител?

Влез във форума на ББ и прочети мненията.Ще видиш,че 80 % подкрепят Качанови,единственно заради Ели.Не е изненада снощния вот.

Mnogo pravilno kazano!Boza!

Нико ги готви да вземат наградата.

Big Brother е отвратително предаване. Гледах първия сезон понякога, просто от любопитство, а и защото съм гледала такова предаване във Великобритания. Оказва се, че нашата масова българска култура е много ниска и хората са тотално изпростели и оскотели - никакви ценности и морал. Според мен единственото достойнство на този реалити формат е, че показва тези негативни тенденции в нашето общество, което е болно и проядено от пороци. Това предаване не е добър пример за младите генерации и би трябвало да бъде преустановено.

Пишете както си е! Биг Брадър ги спаси, зрителите нямат нищо общо!Не нарочвайте тях!

ТАКА И НЕ АЗБРАХА ОНИЯ НЕВЪЗПИТАНИТЕ СЕМЕЙСТВА ЧЕ ЕЛЕОНОРА Е ЕДНО ПОРАСНАЛО ДЕТЕ ТЯ Е САМО НА 19ГОД. АЗ НЕ ВДЯХ ДА ГОВОРИ ЗА ДРУГИТЕ СИГУРНО ИМА И ГРЕШКИ НО ТЯ Е ДЕТЕ С ДЕТЕ А ЗА СВЕКЪРВАТА ДА НЕ ГОВОРИМ АКО Е МОЕ ДЕТЕ НЯМА ДА Я ДЪРЖА И 1 МИН. ПРИ ТАЗИ ЖЕНА ТЯ Е УНИЖИЛА ТОЛКОВА МНОГО СНАХА СИ ЧЕ ТЯ ЕДВА ПОНАСЯ НА МОМЕНТИ ДАВИД ИСКАМ АНЖЕЛИКА И РАДО ДА ИЗГОНЯТ ТЕ НЕ СА ПРИМЕР ЗА НИКОЙ ТЕ И ОСТАНАЛИТЕ НЕ СА ...

ТАКА И НЕ АЗБРАХА ОНИЯ НЕВЪЗПИТАНИТЕ СЕМЕЙСТВА ЧЕ ЕЛЕОНОРА Е ЕДНО ПОРАСНАЛО ДЕТЕ ТЯ Е САМО НА 19ГОД. АЗ НЕ ВДЯХ ДА ГОВОРИ ЗА ДРУГИТЕ СИГУРНО ИМА И ГРЕШКИ НО ТЯ Е ДЕТЕ С ДЕТЕ А ЗА СВЕКЪРВАТА ДА НЕ ГОВОРИМ АКО Е МОЕ ДЕТЕ НЯМА ДА Я ДЪРЖА И 1 МИН. ПРИ ТАЗИ ЖЕНА ТЯ Е УНИЖИЛА ТОЛКОВА МНОГО СНАХА СИ ЧЕ ТЯ ЕДВА ПОНАСЯ НА МОМЕНТИ ДАВИД ИСКАМ АНЖЕЛИКА И РАДО ДА ИЗГОНЯТ ТЕ НЕ СА ПРИМЕР ЗА НИКОЙ ТЕ И ОСТАНАЛИТЕ НЕ СА ...

Пожелавам Ви от всв сърце такава снаха и после ако сте толкова щастлива може да се похвалите във форума.......................

БОЗАААААААААААААААААА

Не зрителите, а продуцентите ги спасиха. Готвят ги за победители.

ас,ми бяха нивируятну нипотхудящи-илюнора и давит....сига убачи ши са искефа: идеята да си прават бебито и сиххоалну да са сафкупляват прит тв камирити и тва е идна гиганцка идеа...ши видити саму......ас за мени брадара е идин фурмад дету е гинялин фаф свита на тиливизята изопщу....ас глубалну брадара ма испалва сас идна палнута...и фееричнос.... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

моля, не транслитериирайте коментарите на KRIMENA ST ZAG - губи се ефекта! дира без KRIMENA ST ZAG скука!