Вижте снимки >>
В реалния живот любимата на Калин Врачански се казва Силвия Петкова - актриса, която наскоро завърши успешно НАТФИЗ. Двамата се запознават преди години по време на рекламна промоция във Варна, като тя заговаря бъдещата звезда в ролята на промоутър. По това време Силвия е все още ученичка, но въпреки това се впуска във връзка с доста по-зрелия Врачански.

Връзката от екрана на Алекс с бедния шофьор Хари преминава в такава и в реалния живот. Днес Луиза Григорова и Явор Бахаров официално са заедно. Месеци преди това тя имаше връзка с бъдещ юрист.

Въпреки че не е официално доказано, "Стъклен дом" се оказа съдбоносен в интимен план и за Радина Кърджилова (в ролята на Сиана). Радина не е бременна, но за сметка на това е заподозряна като новото момиче до Бойко Кръстанов, който изпълнява ролята на Дани.

Актрисата Елена Петрова също е щастливо влюбена.
Мъжът, който се радва на чаровното й присъствие обаче, не е Калин Врачански (Камен Касабов), а гръцкия бизнесмен Аристотелис Фотилас. Не толкова познат в родното обществено пространство, малцина знаят, че той дълги години бе шеф на "Германос" и "Мултирама" за рамките на България, а след това стана изпълнителен директор на Public Bulgaria.

Любимият на Яна Маринова пък е инструктор по кикбокс и собственик на фитнес. За Тихомир Винчев спортът е начин на живот. Двамата се познават още от 2000-та година, но дълго време са просто познати, преди приятелството им да премине в още нещо. По това време Яна е все още омъжена и въпреки, че усеща "твърдите различия", не смее да се разведе заради сина си Никола.

Юлиан Вергов споделя дните си с Ирина Ялъмова
, която помним като едно от момичетата на шоу "Невада". Красивата брюнетка не крие, че е хлътнала до уши в "чаровния хулиган" още като невръстна тинейджърка, докато го е гледала в някаква пиеса. Тогава не предполагала, че години по-късно двамата ще споделят заедно дните си. Запознали се по време на изкачване до Алеко, което отделно един от друг предприели с велосипеди. Днес двамата живеят заедно и имат петгодишна дъщеря - Алена