Актьорите от ”Стъклен дом”: Любовни трепети извън екрана

Сюжетът на "Стъклен дом" е изпълнен с много любовни трепети и интриги. Какво се случва обаче с личния живот на звездите извън сериала, издаде Митко Попов от avtora.com.

Обратно в новината

Коментари - Актьорите от ”Стъклен дом”: Любовни трепети извън екрана | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нищо случайно в живота,този филм показва,че няма случайни хора и случки!

Филмът е много добър. Рядко гледам сериали, но смятам, че този е добър. Досега нищо не ме е подразнило в него. Браво на екипа!

Филмът е страхотен. Това е реалността. Събрани са черти от характерите и нравите на съвременния българин - и в живота, и в бизнеса. Гледаме го с удоволствие.Поздравления за авторите, актьорите и екипа на сериала!

На някои хора им доставя истинско удоволствие да се правят на вещи по всички въпроси.Та и сега така-сюжетът бил незнам какъв си,актьорите били слаби,трябвало да се учат да играят от турските си колеги!Аферим!А дали да не научат и турски за по-реалистично?От мен-браво на всички,потрудили се над този сериал.Благодаря за удоволствието да го гледам,но моля Ви-защо само в неделя?А пък всички други "качествени" филми-всяка вечер,по две серии и по още веднъж-повторение????

Филма Стъклен дом е невероятен Гордея се с българските актъори режисъори оператори целият екип знае какво прави.Интересът ми към фирма няма да стихне.Добре че може да се гледа от сайта на БТВ и да се гледат и четат реакциите на публиката. Заслужаваме на тази мизерия и наглост от политиците да се порадваме на такива качествени продукции.Знаете ли че Българско в този случай звучи гордо.Артисти сценалисти режисъори монтажисти и целият екип ако всеки в България работи като тях ще я има тази малка България

обаче щом всички го гледате значи ви харесвааааа! щот си готин филм и те играят мн. добреее! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Много ми харесва филмът, гледам го всяка неделя, 1000 класи над турските помии, които пускат през седмицата.

Да, харсевам филма и не го изпускам, даже гледам сериите повторно в сайта. Плюят го хора, които никога не са чували добра дума за себе си и така избиват комплексите си за малоценност. Артистите са добри и харизматични.

филма е супер,артистите играят прекрасно, поздравление за целия екип .Гледам го от Канада и с нетърпение очаквам следващите серии.Жалко че го дават само в неделя

Ами гледай /от днес започна нов сезон/ от 18 часа по Нова телевизия "Забранена любов" - още по-добър е.

И кого заблудихте като казахте, че Елена била влюбена в гърка? Не че има значение...но все пак има очевидности.

Не изпускам серия. Ако не мога да го гледам си го тегля. Не съм специалист, но филма ми харесва.

защо българина е свикнал все лоши коментари да дава ?! ами кажете повече хубави думи, няма да ви се скърши езика - филмчето е хубаво, внася малко разнообразие.

хубав сериал, успех

Престанете само да плюете българските филми и певци!!!!Дане би да предпочитате тези турски сериали. В българският ефир трябва по-голямата част сериали да са български, да не кажа и всички. Не стига, че обиждате Стъклен дом, но и продължавате да казвате, че Миро се е справил зле на Евровизия. Той представи достойно България и щеше да спечели, ако не беше всичко нагласено. Колко тъпи песни отидоха на финала. Ангел си ти беше по-добра от половината от тях.

НАШИЯТ БИГ БРЪДЪР Е СТО ПЪТИ ПО-ИНТЕРЕСЕН ОТ ВСИЧКИ САПУНКИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ,,,!!! ИМА ВСИЧКО И Е РЕАЛИТИ , А НЕ ИЗМИСЛЕНА БОЗА ,,,!!!

Kym ЕЕ и реалист Незнам какви специалисти сте, но веднаг си проличава че ств българи!!Вечно не харесват нашето си и все намират кусури..Филмите се правят нре за кинокритицит а за нас зрителите.Филма си е много хубав, почиваш го като гледаш, показва реални неща от съвременното ни ежедневие на няколко групи хора.Ей хора бъдете позитивни и подкрепете нашето-българско!!Артистите си играят отлично ролите и нашият филм си е в пъти по-добър от всички досегашни американски, турски испански сериали!!!Господа засипените ни с хубави серии!!!Поздравления!!!

Защо хората трябва непрекуснато да плюят!!! Филмът си е супер, най-накрая хубав български сериал! Евала и на сценаристите и режисьорите!

филма е много хубав и го гледам с нетърпение, но защо само в неделя?

филмат е хубав и артистите играят много добре. не разбирам защо нищо не ви харесва . хората са се постарали да блгарски серял. не можете ли да видите хубавите неща а само критикувате. филмат е добар а актиорите са чудесни. калин врачански е много добар както и останалите актиори.поздравления за екипат *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ами браво на тях, да са живи и здрави. Сериалът обаче куца отвсякъде. За пореден път се убеждавам, че всичко, което почва добре, свърша зле.

Слаба игра и лоши актьори. Как са купили тази боза незнам .....

Филмът е по-добър от турските сериали Листопад,Перла и трябва да се поощрява.Най-малкото защото е Български.Има и аматъорщина,но това са бели кахъри.Защо трябва да въздишаме по Гюмуш,Листопад и т.н като може да си имаме собствени звезди.Продукцията не е лоша.

Бил по-добър, защото е български:))). Егати логиката. А филмът буквално е смешен, това е една художествена самодейност. Сори, ама и този бг филм е поредната боза.

Филмът си е много хубав!

много лош ,слаб филм

За съжаление още един много слаб сериал с още по-слаби артисти. Може много да критикувате турските сериали, но не е лошо да се понаучите как се играе, как се раздава един артист във филма. Българският артист става "звезда" още преди зрителят да му е дал оценка. Няма хъс, няма сърцатост в играта ви, а пък за сценария изобщо да не говорим. Просто поредният неуспешен опит за нещо добро и българско.

Сладури!

Сериалчето е много смешно. Поредната серия ме убеди, че човека който е измислил сюжета, въобще не познава психологията на жените у нас. Слага стара- печена любовчийка Алекс в спор с още по старата развратница майка й. Тези отношения се уточняват до детската градина.

Радина(Сиана) дълго време беше с едно рапърче - Wosh MC, ама май наистина не за заедно от известно време.

Голям праз.Сега бият тупана,после ще бият контратупана.

Няма смисъл от този елементарен пиар. Филмът е доста слаб и никакви фокуси не могат да променят това. Ако някой си мисли, че с тези информациики ще се повиши гледаемостта много се лъже.

Този Калин Врачански, си прие да е копие на д-р Хаус и това си е! Кога ще видим БГ звезди които не са имитатори на чужди такива?

Не мисля, че е така. Познат съм на актьора, далеч преди да стане известен и не се е променил много като визия, освен прическата.

твърдите различия ???!

Всички са супер готини, желая им много любов с половинките им:))))))))))))))))))))))))))

ГОЛЯМ ПРАЗ