Оказва се, че жените правят всичко възможно, за да имат до себе си неуспешен мъж, коментира семейният психолог и сексолог от Институт за взаимоотношенията между мъжа и жената Наталия Кобилкина. Според нея обаче има начин жените да получат това, което искат и да бъдат щастливи със своите успешни мъже. Тя дава “рецептата” как жената да превърне в победител обикновения мъж до себе си.

Признание и благодарност
Признавайте, че той е най-добрият във всичко, което прави. Казвайте му „благодаря”, ако той направи нещо за вас. Мъжете обичат да услужват, но заедно с това искат и да получават признание и благодарност. Той ни отделя енергия и време, и за всичко това изисква… признание и благодарност.

Приемане – не се опитвайте да го промените! Той вече е идеален. Мъжете се опитват да променят нещо, само тогава, когато то не работи или е счупено. Така че, когато жена опитва да подобри мъжа до себе си, за него това е сигнал, че нещо с него не е наред.

Възхищение – това, което никога не стига на мъжете, е възхищението. Кажете му колко е добър. Възхищавайте му се искрено, ако го заслужава. Казвайте му, че е умен, успешен и колко се гордеете, че сте заедно.

Одобрение
– мъжете от малки са свикнали да получават одобрение и подкрепа от своята майка. Умната жена го знае и използва.

Доверие – то отличава преуспелия мъж от неуспелия. Жената вярва в преуспелия. Тя подчертава, че той ще успее във всяко нещо, което прави. Тя не му казва как трябва да паркира и какво трябва да облича и кога трябва да звънне. Тя вярва, че той ще успее. Вярвайте в мъжете, те имат нужда от това, съветва жените Кобилкина.

На тренинги като “Изкуството да бъдем заедно” психоложката разкрива на мъжете и тайните относно това какво искат жените и как една жена може да се превърне в царица.