Как да направим един мъж преуспял и щастлив

Коя жена не мечтае да има до себе си успешен и щастлив мъж? И коя жена не опитва да променя и “подобрява” своя съпруг или любовник?

Обратно в новината

Коментари - Как да направим един мъж преуспял и щастлив | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В семейния живот мъжът има само 2 избора - да бъде прав ИЛИ да бъде щастлив..:)))Звучи малко страшничко, но всъщност, който го е осъзнал, не е мухльо или под чехъл, напротив, живее си райски и си спестява много нерви... Жените искат единствено някой да се съгласява с тях, макар и привидно, ако ме разбирате... Жена съм и го казвам най-добронамерено, няма шега, няма майтап

"Оказва се, че жените правят всичко възможно, за да имат до себе си неуспешен мъж" въй, кък ги бъхтете тия мъже, бе, женуря? Нимойте му крищя, аман ут вашту пилене и надувание - ше му паднат мъдете, ма оууу! шъ съ диприсира тоз Ълфа Миен, тоз Гръдски Идол. и после ... кък да рапти при тез нечувешки условия?

Драги дами и господа, след дъъълги изследвания, се радвам да обявя и тайните на неуспялата жена. Полевите ми изследвания показаха, че ежедневния облик на неуспялата жена се дължи на продължително вторачване в гарантиране успеха на мъжа до нея и следване на гореописаните правила. Колкото повече му слугувате, толкова по-малко уважение ще има към вас, вследствие на това повече семейни кавги и вашето понижено самочувствие. Затова ринете като свини, дерете се като кобили и се инатете като магарета! Може и да не му харесва особено, но той трябва да осъзнае, че НЕ винаги е прав и единствен и тая цицка не е негова за смукане, а си е ваша. И аз знам, че ще успеете! В крайна сметка от жената се очаква, ако иска да бъде успешна, да се оправя сама. Само тия човечета с пишлета трябва да им поддържаме ... нивото, че са толкова нараними...

Както казва Вуте: Не ми давай акъл дай ми пари. Ето защо трябва да се дава акъл как да накарат мъжете им да изкарават повече пари. Опознали ги след брака или дълго съжителство, знае и кътните му зъби. Тогава най- добре може да го насочи към правилната за него професия, занимание и компания.

Олеееее!Как да му се възхощавам??!!Жени не правете такива грешки!Изисквайте много и от време на време давайте.Мъжете са егоисти и неблагодарни, всички са еднакви....влюбени в себе си и не виждат по далече от носа си.Не не съм мъжемразка!Напротив!

Имах приятелка преди време казваше - мъжете са като бебетата - любовта трябва да им се дава на час по лъжичка, щото иначе хващат бурканчето с пюрето и го изсипват върху главата си.

ПРЕДПОЧИТАМ МЕН ДА МЕ НАПРАВЯТ ЩАСТЛИВА

рецептата е правилна ,мъжете са пораснали деца ,в началото на брака си много се палех ,но без резултат ,после разбрах ,че колкото по-малко натяквам и колкото повече такт и немрънкане ,толкова повече резултат ,така че мили дами бъдете наистина женствени ,то работи повече ,не е идеално на върши повече работа, и още нещо запознайте се какво готви мама и вие бъдете по - добра ,

Само така, Гинче! Аз каква съм неземна: 1. Мама готвела - аз 3пъти по-добре от нея 2. Мама чистела - аз със снегорин рина, асфалт слагам и паркет и тапети сменям, а от Бойко се научих и с другата ръка с едното пръстче прахосмукачка пускам 3. Талията ми е 57см с ръст 180см, гръдна обиколка (увеличавам я всяка година, че да му е удобна завивката) - 3 момчета съм му родила, строявам ги като се върне Бог вкъщи да не гъкват, че на него толкова му трябва и ще се разстрои и ще погуби света 4. Интересувам се живо от работата му и за всяко нещо думам -Боже, голям гений си, тия твоите колеги срещу тебе да бягат не могат да те стигнат 5. Всеки ден като излезе за работа и като скоростно оправя къщата и децата, сядам и чинно правя 2-3 софт порно клипчета със себе си и му ги пращам да се олабва, да не му липсвам де 6. В секса нямам равна - всичко съм му правила по няколко пъти на вечер или сутрин, специални тренировки имам дори за стягане на вагината, тъй да му е хубаво, да си мисли че му е голям 7. Пред приятели никога не си позволявам да кажа Искам. даже и да ми се пишка, пак се стискам. Никога не казвам Не, Няма или Глупости. не му противореча, той по-добре ги разбира всички работи по света, той ги е създал или се е родил с всички ръководства за работа с всякакви уреди, с една цел, да ме наставлява как да работя с тях. 8. Аз съм пирфектната жина - Корнелия е парцал до моята класа, задник, ум и настървение и се усещам навреме. 9. Аз винаги ще бъда благодарна, че всяка вечер след цялатапрограма, ме оставя да допълзя до банята и да си поплача... той знае, че имам нужда от това

о,боже,не съм гинче , най-безвредно е глог,мента и варелиян ,но явно във вашия случай трябва нещо по силно,и нищо от това ,което казах аз няма общо с това което говорите ,настина ,о,боже.

Точно така трябва... и като се прибере вечер жената трябва да се е наконтила, сготвила вечеря, да му говори тихо и да му се възхищава, да му събуе обувките и да му нахлузи чехли, все с усмивка на уста. Да не го тормози толкова с някакви си нейни мисли или тревоги, та той е съвършен! той знае най-добре! Той всичко може, само жена му се пречка с някакви си нейни мнения и мисли - никому ненужни, камо ли на него - Образ Божий! Тоя начин на мислене все си мислех, че психолог не може да го рекламира, ама на сега! Всички жени, кръъъгом боси и бременни към печката!!! И без хъм-мън, специалистите така казаха!

Не по-добре е мъжа, като се прибира цял ден от работа да мине и да напазарува, после като се прибере да изчисти и сготви, все пак жена му е ужасно заета цял ден да пуши цигари и да гледа турски сериали и мъжа трябва да и помага.

А те жените не работят, нали? Излизат с мъжа си, връщат се по същото време. Но мъжът се пльосва пред ТВ-то или компютъра, а жената запретва ръкави и се почва-пералня, прахосмукачка, готвене, занимаване с децата....и в края на вечерта няма право да отказва секс

Глей, ся, то все някой трябва да ги върши и тия работи, а като на всички им е пределно ясно, че модерни измишльотини като споделяне на задълженията, взаимно уважение и т.н., са ама много калпава, страшна, деградираща и безотговорна работа, то остава само един начин - кой на когото стъпи на врата! ... Истината е, че предпочитам да съм пряма с мъжа ми като върши глупости, а не да лея 2т въздишки и усмивки и след това да съм на успокоителни какво чудовище съм създала...

Винаги трябва да правиш това, което жените не очакват, и да говориш онова, което не разбират. Само така може да се живее в съгласие!!!!!

Когато Бог е създал два пола, може би е прекалил!

Съсласна съм с вас!!!

Мммм...,дааааа. Мъжете са виновни за всичко.Те създават всички проблеми. Жените само ги раждат

май сами трябва да си ги изпълняват или да си седят при майките. трудно ще намерят жена която да им изпълнява всичко написано в статията.

нека спазвайки същите стъпки и мъжете да направят жените щастливи :)

Една жена може да направи един мъж преуспял и щастлив, само ако преди това той е бил МНОГО преуспял и МНОГО щастлив!

нещо не ме кефят рецептите :)

Как да те кефят, нали ще трябва да преглътнеш събственото си его и да стъпиш обратно на земята.

Мда - възхищение. Аз много се гордея с мъжа до себе си и не пропускам повод да му го показва и казвам. НО! Сега той толкова много си вярва, че постоянно го изтъква на мой гръб. Вече аз не умея нищо, не знам нищо, не разбирам нищо. И това, разбира се, не ми е пприятно.Така , че мили дами, внимавайте с възхищението!

Същият опит споделям и аз! Много си права.

ох и аз се присъединявам към този апел,но и съветите са верни..........