Една от най-големите звезди на българската поп музика, член на журито в „Bailando-сцена на мечтите”, Васил Найденов ще играе благотворително в „Стани богат” утре вечер по Нова ТВ.

Певецът, който наскоро отпразнува 60-годишния си юбилей, ще седне на стола на богатството в компанията на своята колежка и близка приятелка Богдана Карадочева. Екипът на телевизионната игра отново е подготвил гости, изненадa за поредния участник в предаването. Докато Васко отговаря на въпросите на водещия, в студиото ще се появи неговият приятел и съученик Райко Белопитов, с когото са влюбени в едно и също момиче в началното училище. Тя се казва Людмила Котарова и сега живее в Братислава.

В разговор по телефона в рамките на играта, изпълнителят на „Телефонна любов”, ще й признае за първи път за тези свои ученически трепети. Телевизионната водеща Васа Ганчева също ще се появи в „Стани богат”, за да сюрпризира своя приятел. В сряда вечер зрителите на Нова ТВ ще научат за манията на Васил Найденов към бижутата и цветята, за първата среща с баща му, с когото певецът се запознава на 30 г.;  и за това дали е мислил да си осинови дете.