Жената Овен е способна да смаже с високите си токчета и най-изостреното мъжко самочувствие. Тя се състезава: с него (кой ще свърши по-бързо?), с бившето му гадже (тя правила ли ти е такива неща?), с бившето си гадже (на него никога не съм му правила това), с най-добрата си приятелка (тя не би направила това).

Жената Телец обича нещата да са равностойни и партньорът винаги да й връща жеста. Шоколадът й е фетиш. Склонна е силно се интересува от финансовите възможности на мъжа.

Жената Близнаци обича да се хвали и да сравнява настоящите с бившите си завоевания. Тя обожава неприличните думички в леглото. Дори да участва в нещо невероятно скандално, като например оргия, целият свят ще разбере за това.

Жената Рак обича мъжете да обръщат внимание на гърдите й. Тайно в себе си обожава да я глезят и обгрижват. В нея живее една малка Лолита. Може да бъде нелепо вдетинена и да се цупи, което й отива донякъде.

Приятелите на жената Лъв са наясно с всяка дребна подробност от започването на нейната връзка до драматичния й финал. Титлата й Кралица на трагедиите може да провали любовния й живот. Най-много се възбужда от това да гледа себе си в огледалото и обича да дава заповеди.

Девата е зодиакалният знак, който най-лесно се впечатлява от физическата красота. Това съвсем естествено подтиква жената Дева към връзки с плувци, флиртове с хокеисти и плакат на Бербатов в стаята. Тудно свиква с петната по чаршафите и използваните презервативи по пода. Истинската Дева не бива да бъде бъркана с девица и по тази причина редовно злоупотребява с неподходящи любовници/силни коктейли. Проблемът й е, че след това се чувства леко гузна.

Жената Везни е пристрастена към сватбите и годежите и не може да си обясни защо има хора, които не се разплакват от умиление, когато видят булка и младоженец. Не харесва секс, който се разминава с представата й за „прилично“, или в който не се чувства достатъчно женствена. За нея е безкрайно важно освен работещ, пенисът на гаджето й да бъде красив. Влюбена е в любовта и е способна да издържи и най-големия дръвник, само и само да
прекарат заедно 14 февруари.

При жената Скорпион има голяма вероятност да е правила вече неща, които за доста други зодии ще си останат само в сферата на фантазиите. Връзване с шалове и белезници, тройка с двама мъже или пък опит с друга жена. Една истинска скорпионка винаги има какво да разкаже, докато на останалите им се зачервяват ушите. Колкото повече остарява, толкова по-смела става. Не пренебрегва доминантните ролеви игри.

За жената Стрелец думата почивка означава „секс нон стоп“ и изобщо не е важно да е с един човек. Така се разтоварва напълно от стреса. За нея размерът има значение. Фантазиите й обикновено са за чужденци, които говорят само един език – този на любовта.

За жената Козирог да е със супер самоуверен мъж в леглото, означава да се чувства добре. Тя не си губи времето с неперспективни. Никой не знае колко се старае в секса. Тайно чете книги и гледа порно. Тя изучава науката на любовта сякаш това е последния й най-важен изпит за магистратура. Колкото повече се развива в кариерата, толкова повече мечтае за еднократни преживявания с напълно неподходящи мъже. Точно затова много успели жени Козирог имат в малкото си черно тефтерче приключения с плочкаджии, съседи и момчетата от кварталния магазин.

При жената Водолей любовта и приятелството вървят ръка за ръка, като често се случва тя да подбира партньори от компанията си. Нейната най-голяма тайна е, че дори във върховете на екстаза, тя може да се почувства отдръпната от случващото се. Обича да фантазира и затова интернет чатовете я забавляват.

Често алкохолът и връзките на жената Риби са преплетени, но тя не обича да говори за това. Има лошия навик да подбира най-неподходящите и проблемни мъже за свои партньори. Тя обича да се облича в специални дрехи и да влиза в роли – като тази на палавата сестра от ортопедичното отделение. Често достига оргазъм, като си затваря очите и си представя известни хора или други мъже, които са й тръпка.