В клипа ще вземат участие и наградените абитуриентки от конкурса на Dir.BG Стефи Ставрева, Пламена Папазова и Стела Пецева. Известната гримьорка Фани Албайрак ще бъде изправена пред интересно предизвикателство - да създаде за момичетата специален грим, който да съответства на атрактивната идея на режисьора на клипа, която засега се пази в тайна.

Вижте снимки на красавиците >>


Участничките в конкурса за "Най-красива абитуриентка" за 2010 година вече са студентки. Стефи изучава "Педагогика" в СУ, работи в кетъринг компания и поддържа форма с тае бо. Пламена приключи с отличен успех първия семестър на специалността, която изучава - "Журналистика" в СУ. Стела Пецева пък се е насочила към "Етнология", която изучава в ЮЗУ, съчетавайки я с работата си като рецепционистка. Красивата Юлия Патаринска в момента изучава "Корпоративна и гражданска отговорност" в НБУ, а работи като стюардеса. Травма на коляното няма да и позволи да се включи в снимките на клипа.

Румяна Йорданова приема с усмивка предстоящото си участие в музикален клип. След бала си красавицата кандидатства "Право" в СУ "Климент Охридски" и е сред първите 10 сред приетите студенти. Освен на лекции, тя посещава и тренировки по тенис, а новото и увлечение е фън шуй. Румяна и Калин Вельов ще се появят "предпремиерно" на откриването на Boutique Lounge Bar на 18.01, на което ще прозвучат и някои от парчетата от новия албум на изпълнителя.