Красота и блясък! Тази седмица поредното - 23-то шоу на култовия бранд за бельо Victoria's Secret. Зад кулисите на голямото модно шоу на Victoria's Secret обаче не всичко е перфектно.

Вижте снимки от шоуто >>

Ангелите на Victoria's Secret нагорещяват не само модния подиум. През последните години имаше куриози, които нямаше как да бъдат запазени в тайна.

1. Джджи Хадид не можа да участва в шоуто

През 2017 г. шоуто се състоя в Шанхай. 55 модели от 20 страни, представиха 88 визии на модния подиум. Супермоделът Джиджи Хадид обаче не бе там. Малко преди шоуто тя обяви в Туитър, че си остава вкъщи. Джиджи не обяви каква е причината, но според слуховете не е получила виза. Няколко месеца преди това тя публикува видео, което предизвика много негативни реакции. В него моделът имитираше статуя на Буда и бе сметнато, че е обидила китайската култура.

2. Бела Хадид: Горещо отмъщение

Оставаме при семейство Хадид. Бела Хадид триумфира на модния подиум през 2016 г. в супер секси облекло, докато бившият ѝ приятел - рапърът The Weekend (с когото в момента отново са двойка), имаше изпълнение на сцената. Бела хвърля супер страстен поглед към бившата си половинка, който бе изтълкуван като едно от най-горещите отмъщения.

Getty Images/Guliver Photos

3. Джесика Харт напада Тейлър Суифт

Джесика Харт едва ли ще забрави някога този момент. През 2013 г. тя разкритикува участието на певицата в шоуто. "Бог ми е свидетел, че тя е страхотна. Но според мен тя не подходжда на шоуто. Не знам дали трябва да го казвам. Много от нас работят от 14-15 години , за да са тук. Човек трябва да има опит и самочувствие и човек трябва да знае как да си вярва. Това идва с възрастта. Това зависи от мащаба на нашата работа" обясни тогава в интервю Харт. Със сигурност това ѝ е осигурило много врагове. Най-лошото е, че тя никога вече не бе поканена отново да дефилира за Victoria's Secret.

4. Ирина Шейк бременна на модния подиум

През 2016 г. Ирина Шейк разходи бременното си коремче по котешката пътечка и така обяви, че с любимия ѝ Брадли Купър очават първото си дете. Няколко месеца по-късно тя роди момиченце.

Getty Images/Guliver Photos

5. Риана отказва участието си през 2015 г.

Тогава тя трябваше едновременно да играе и да пее, ни нищо от това не се случи, защото предпочете да продължи работата си по албума. На нейно място се появи Ели Гулдинг. Манекенката Джорджан Дън, която не бе поканена да участва в ревюто написа в Туитър: Чувствам се много добре, че не участвам в BS... извинете, имах предвид VS (игра на думи с абревиатурата на Victoria's Secret - VS, BS идва от bullshit), особено след като знам, че и Риана няма да е там.

6. Елза Хоск зашлеви Ариана Гранде с крилата си

Моделът Елза Хоск почти събори от сцената Ариана Гранде през 2014 с огромните си крила. По-късно певицата написа в Туитър: "Ангел на Victoria's Secret случайно ме удари в лицето с крилата си и беше страхотно."

7. Миранда Кер и Джъстин Бийбър?

Темата на 2012 г. бе закачката между супермодела Миранда Кер и попзвездата Джъстин Бийбър. Тогава красавицата бе с Орландо Блум, който две години по-късно пък удари Бийбър.

8. Хайди Клум и Адриана Лима на подиума скоро след раждане

За ревюто на Victoria's Secret е нужно перфектно тяло. И за да имат такова, моделите работят наистина здраво. Това важи особено за Хайди Клум и Адриана Лима. Хайди се появи на модния подиум през 2009 г. само 5 седмици, след като роди дъщеря си Лу. Адриана Лима пък се качи на пътечката през 2012 г. 8 седмици след появата на дъщеря ѝ Сиена. За да постигне резултати тя е тренирала два пъти дневно с личния си фитнес инструктор.

9. Кендал Дженър vs. Риана

През април 2013 г. ден преди шоуто наследничката на клана "Кардашиян" написа в Туитър: "Ако Риана не изпълни утре песента си "Complicated", ще бъда много тъжна. На което Риана отговори: "Тогава не идвай..."

Getty Images/Guliver Photos

10. Кара Делевин не била достатъчно слаба?

През 2016 г. се разпространи слухът, че Кара Делевин не е достатъчно слаба за ревю на Victoria's Secret. Тази подмолна мълва обаче бе тотално отречена от модела.