За първи път Искрен Овчаров научава за Магическото огледало, когато се оказва на екстравагантно парти в центъра на една от най-големите европейски столици. 

"Още от далеч забелязах как тълпа от хора се е струпала пред нещо светещо и говoрещо. Доста се забавляваха и викаха и реших да се присъединя и аз", разказва младият варненец.  

Като луда глава, той решава да се захване с малък бизнес - да забавлява хората с иновативната техника. Впоследствие разбира, че Магическото огледало е не просто уред за забавление, но и прекрасен начин да се повиши интереса към профила на всеки в социалните мрежи. Според последните наблюдения на екипа на Магическото огледало, лайковете с неговите снимки се вдигат с по 25-30% на страница. 

"Знаете как бързо взимат решения младите щом става на въпрос за техники свързани със забавлението на хората. Ние сме общо трима. Като имаме щастието да работим с големия професионалист и приятел - фотографът Иван Атанасов". 

Когато за първи път Искрен застава пред огледалото му прави впечатление, че снимката излиза за 10 секунди. 

"Какво !? Снимката ми ще излезе за около 10сек ?!? Давай да се снимаме. Ха-ха. Това, че мога да си персонализирам снимката, като напиша, нарисувам нещо на огледалото и да я получа и на хартия, и готова за социалните мрежи - това си е интересно. Върху огледалото се пише с пръсти, може да се добавят стикери - като цяло е голяма забава. Особено ако искаш да си направиш закачка с някого", казва Искрен. 

Всъщност Магическото огледало е последен писък на парти модата във всички западни страни. В Германия, Франция, Италия, Англия, Испания то незаменим декор за превръщането на всеки миг в незабравим спомен. 

"О, всяко събитие с нас - тримата "магьосници" и нашето ретро огледало е забавно, пълно с интересни случки. Всеки път, когато хората ни видят за първи път коментират: "А,ще има фокуси". Но впоследствие разбират, че е доста по-забавно и запомнящо се. Можеш да си срещнал някой на купона - познат, който не си виждал отдавна и едва ли повече ще видиш. И може да запаметите спомена с едно наискане на огледалото. Може да се дегизирате, да си добавите ваше лафче на снимката, като цяло да направите нещо лично за себе си, което да имате дълго време след това", казва Искрен.

Когато хората застанат пред огледалото, обикновено се удивляват с думите: "А,но аз се виждам" и мигновено започват да се оглеждат и да питат "и сега какво?". От опит казваме, че това огледало наистина прави магии. Поне на последното парти, на което присъствахме и ние, чувахме как всички се харесват повече на снимките. Всъщност 50% от купона се премести пред огледалото на първото по рода си #URBNSecret Party на медийния портал Dir.bg за звезди, което се проведе през декември в София. 

"Въпросите са доста - постоянно питат, затова и си имаме шегички към тях. Сякаш най-често задаваният е "Аз сега кога и къде ще мога да си видя снимката?". Докато ни е зададен въпросът и снимката е в ръката на клиента ни и уау-ефектът е постигнат. Няма думи да се опише топлата усмивка на човек изненадан с мигновена снимка, запазваща скъпия за него момент", казват тримата магьосници от Варна. 

На пръв поглед огледалото е внушително и ретро. Всъщност е интерактивно. Нещо като голям таблет. Иначе е съвкупност от професионална техника, даваща на хората качествен продукт.

В България все повече навлизат интерактивните продукти за забавление на големи събирания. Има цяла гама различни парти устройство, но към момента Магическото огледало на младите варненци  е единственото по рода си.

"Допринасяме за разчупеното, весело преживяване на хората и запечатването на скъпите им моменти. Всяко място за нас е стандартно, защото ние сме нестандартни. Но имаше едно рекламно събитие - бяхме на касите на голяма верига хранителни магазини у нас - Кауфланд", споделят тримата магьосници. 

Искаме да го "заведем" там където не сме били, мечтаят Искрен и съдружниците му. А защо това да не е вашето парти?