Огледалото е мистичен предмет и според мнозина е зареден с енергия. В нашия случай с положителна.

Съществуват стотици суеверия и легенди свързани с магически огледала, но най-често асоциативното мислене ни отвежда до приказката за Снежанка. В различните ѝ вариации магическото огледало говори, окачено е на стената или Злата Кралица го държи в ръка и пита:

Коя е най-красива на света?

Сега нека излезем от приказките и да се върнем в реалността!

Вижте снимки >>

В нашия случай - вие сте най-красиви. А Злата Кралица може и да пропусне партито.

Безспорно най-новият хит на светските партита е Магическото огледало. То, в крак с модата, е интерактивно, стои самостоятелно и за капак - ви прави да изглеждате много по-красиви, отколкото сте.

Казваме ви го от личен опит, след като се порадвахме на интерактивните му свойства по време на Първото тайно URBN party, организирано от Dir.bg през декември миналата година.

Моминско парти, рожден ден, сватба или корпоративно събитие - определено Магическото огледало е начинът, по който да подарите настроение на присъстващите. Това е и мотото на професионалистите от Magic Mirror България.

Повече от година те радват малки и големи в техните специални мигове.

А най-хубавото е, че огледалото наистина може да запази спомените ви от незабравимата вечер. Може да ги съхраните в Интернет, но и да ги материализирате.

Магическото огледало всъщност ви подарява неограничен брой мигновени снимки, но също така пази и всички дигитални изображения от събитието в своята магическа памет.

Така дори онези, които не са успели да се присъединят. може да видят какво изпускат. Снимките на Магическото огледало може да се споделят директно - в социалните мрежи.

А екипът разполага и с реквизит!

Шапки, маски очила - кой е най-красив сега?

Директния принт е в ръцете ви за по-малко от 10 секунди. Майсторски изработени снимкови рамки се правят от хора с вкус и стил, а добавянето на лого, послание, емотиконка или лафче, което има смисъл само за приятелчетата ви, прави снимките забавен и скъп подарък.

Според последните анализи на фирмата Магическото Огледало е доста добър компонент за реклама и носи повече лайкове във Фейсбук.

А Големият сензорен екран е пълен с изненади за вас.

Екипът на Magic Mirror действа с индивидуален подход и оригинални идеи и определено успява да открадне шоуто.

За любителите на селфита Магическото огледало е нужният елемент за добро настроение. То се превръща и в прекрасен декор за всяко събитие заради артистичната си стойка.

Искате ли да го видите? Кликнете тук.

Oще от рубриката VЯRAFIED следете в Инстаграм.