Меган Маркъл и принц Хари са решили още повече да не се сдържат.

Херцогът и херцогинята на Съсекс предлагат безпрецедентен поглед върху отстъплението си от кралските си роли в новия си сериал на Netflix "Хари и Меган", според два трейлъра. 38-годишният Хари, и три години по-голямата Меган, разказват за радостта от тяхната любовна история и болката, с която се сблъскват заради това. 

"Всичко се промени"

Последният трейлър, който Netflix пусна в понеделник, показва кадри от деня на обявяването на годежа на принц Хари и Меган през ноември 2017 г., и клип на една от първите й кралски изяви. "Тя се превръща в кралска рок звезда!", коментира репортер, докато камерата се впуска бързо напред към целувката им пред параклиса "Св. Георги" в деня на сватбата им през май 2018 г. и се обръща към едно от интервютата им с екипите на Netflix за документалния филм.

"И тогава", казва Меган и щраква с пръсти, а Хари довършва изречението: "Всичко се промени."

Двойката намекна за тормоз над Меган от медиите и нарастващото напрежение в самото кралско семейство.

"Има йерархия в семейството"

Принц Хари се докосва до суровата страна на Фирмата -  трейлърът показва снимка на кралското семейство на балкона на Бъкингамския дворец по време на "Trooping the Color" през 2019 г. Херцогът и херцогинята на Съсекс стоят на втория ред, отделени от Кралица Елизабет, принц Андрю и далеч от принц Уилям, Кейт Мидълтън и трите им деца. 

Снимка: АР/БТА

"В семейството има йерархия", отбелязва принц Хари. "Има изтичане на информация, но също така и много измислени истории, примерно от пресата", добавя той, докато клипът показва Хари и Меган със сина им Арчи, сега на 3 години, по време на обиколката им в Африка по-късно същата година.

Хари е трети поред в линията за наследяване на трона, след по-големия си брат Уилям, бъдещият крал. Смята се, че поговорката "наследникът и резервният" е вдъхновила заглавието на предстоящите мемоари на Хари "Spare", които ще бъдат пуснати на пазара на 10 януари 2023 г.

Снимка: Getty Images

"Войната срещу Меган"

"Имаше война срещу Меган, за да отговаря, да пасне на стандартите, на графика на други хора", казва коментатор във втория трейлър, в който херцогинята на Съсекс плаче. На следващите кадри, Хари слага главата си в ръце. "Това е мръсна игра", коментира той с презрение.

Снимка: Getty Images

"Болката и страданието на жените, омъжващи се за тази институция"

Принц Хари направи сърцераздирателно сравнение между изпепеляващите светлини на прожекторите, пред които се изправи жена му в Обединеното кралство, и същото отношение, което тревожеше покойната му майка, принцеса Даяна.

"Болката и страданието на жените, които се омъжват за тази институция", произнася Хари, докато вървят видеоклипове на Даяна и Кейт, следвани от папараци. 

"Бях ужасен. Не исках историята да се повтори", добавя той.

Снимка: Getty Images

"Те никога няма да те защитят"

Меган заявява емоционално: "Разбрах, че те никога няма да те защитят", очевидно имайки предвид кралското семейство и неговия обхват. Меган и Хари изглеждат нервни, докато седят заедно в кола, на фона на автомобилни сирени и камерите на медиите. 

"Трябваше да направя всичко възможно, за да защитя семейството си"

Първият трейлър за Хари и Меган, който беше пуснат на 1 декември, започна с по-мека нотка, показвайки монтаж на невиждани досега лични снимки на херцога и херцогинята на Съсекс, включително гушнати макар и от фотокабина кадри, както и фотоси на бременната Меган.

"Никой не вижда какво се случва зад затворените врати", обяснява Хари, докато камерата показва снимка на него и Меган, седнали зад принц Уилям и принцеса Кейт в Уестминстърското абатство през 2019 г., в която се забелязва напрежение помежду им.  "Трябваше да направя всичко възможно, за да защитя семейството си", категоричен е Хари, вероятно обясняващ защо се местят чак в Калифорния. 

Снимка: Getty Images

"Чуйте нашата история лично от нас"

На друго място Хари и Меган хвърлят светлина върху това защо са решили да споделят историята си за първи път.

"Когато залозите са толкова високи, не е ли по-логично да чуете нашата история от нас?", пита риторично Меган.

Според Netflix, сериалът разкрива любовната им история , но като рисува картина на нашия свят и как се отнасяме един към друг. 

Снимка: Getty Images