Коментари - 7-те най-големи разкрития от трейлъра на филма за Меган и Хари по Netflix | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази даже не е актриса. Отваряше и затваряше едно куфарче като само се показваше зъбите. А да и я опънаха в един треторазряден филм. парите от това едва ли са и стигнали само за корекция на задника. Но след първия брак е напълнила положително сметката

Сама е спечелила парите си? Завършила е университет. Баща и е издържал там и е плащал следването. Случайно баща и е бил във филмовата индустрия. Случайно Меган играе в сериали. Случайно предишния и съпруг е филмов продуцент.

доколкото знам сама се е издържала и сама си е плащала всичко. За това е работила! А баща й не мисля, че е човек на позиции, за да й помага!

Що за глупости пишете Даяна имаше аристократична кръв, никога не би одобрила тази пародия

Интересен филм. Критикуват се руснаците за автократозма , арабите за униженията над жените , северна корея за...всичко...най - накрая поглед и към консерватизма и машинарията на Великобритания. Браво! Аз много се наслаждавам на хора ,които неагресивно успяват на променят нещи...просто с финес

тва виц ли е? Несвързяни манипулативни бръщолевения за пари...на пожелавям на Меган да стане хштрата свракахс двата крака

Само ако го разказаха без да им се плаща, бих повярвал на чат от историята.

"идеалната" Меган е скарана с баща си, скарана е с полубрата и полусестра си, скарана е с кралското семейство. Тя пренася нейния модел да е скарана с всички. И тази меркантилна особа има претенции да оценява кой как се държи. Кое е нейното семейство, тя от какво семейство е дошла, какъв положителен семеен опит има, че да казва кой как да се държи

Сериозно ли? А какво представлява семейството й? Кой баща, брат, сестра постъпват по този начин?! Тя сама е спечелила парите си и не им е длъжна с нищо! Меркантилни била, а роднините, искащи да живеят на неин грьб са ангели и тя е лоша, че е скарана с тях! А кралското семейство много ги знаете какво представляват! И тези традиции и церемонии и етикет и т.н. изобщо не са за 21 век. Сьсипаха Даяна, дано с тях не успеят.

Сама е спечелила парите си? Завършила е университет. Баща и е издържал там и е плащал следването. Случайно баща и е бил във филмовата индустрия. Случайно Меган играе в сериали. Случайно предишния и съпруг е филмов продуцент.

Спокойно, няма да успеят, тя е толкова хитра и подмолна, оплитайки този нехранимайко в мрежата си.Ама нищо общо няма с Даяна, разликата е огромна,стига сте сравнявали и особено този червнушко, който не знае какво иска.

Отговор на предградията. Всеки интелигентен човек има представа за правилно и грешно и когато си някой в обществото ,дори и нв толкова голям ,со вярваш да го кажеш на глас. Това ,че във Великобритания има отживели традиции ,е ясно на всички

За какви големи залози говори квартеронката. Както сами си казват има йерархия в кралските семейства. Какво очакват да цъфват винаги на преден план ли.

Да ви имам проблемите.

Тия са толкова тъпи,че няма измислен тъпомер за тях.Конярчето под влиянието на черния кирпич всячески се опитва да изкара някой долар защото тая чернилка хорчи безкрай.Типимна златотърсачка хванала един тъпунгер.Какво квимат като недоубити кози???Наскоро Кейд Мидълтън беше в САЩи им показа как трябва да се държи една кралска особа.Навсякъде има йерархия,тая черната да не би да я сложат най отпред???Всяка жаба да си знае гьола е казъл народа.Като са толкова ербап да се откажат от всичко и да помнат от нула.Тогава да видим рижото конярче и черния кирпич колко ще изкарат.

Черешка на филма щеше да е, ако Наоми Кембъл беше изиграла ролята на херцогинята.

НЕ МЕ ВЪЛНУВАТ ТЕЗИ ПАРАЗИТИ............

Айде нема нужда: един лигав безотговорен и тъп е ..ач, който е роден с толкова привилегии, че не може дори да ги запомни, ще ми плаче, че е царски син. Му да не е! Да ходи да събира ягоди, да се откаже от милионите на мама ( оставени в завещанието) и на тате, от охраната, частните самолети, диамантите на баба и т.н Повръща ми се от всички тези и от измислената им война ....

Богатите също плачат! Особено ако са и известни и обект на медиен интерес. а кралският протокол, норми и традиции изглеждат някак си прекалени в 21 век!

Никой не е забранил....принцове да бутат колички в Walmart.

Войня срещу Меган, Британската империя на война срещу тази лукава но проста жена

Империята отвърща на удара... Този филм знаем как свършва

Не мога да повярвам колкохта нагли тези, сватби им правиха, охрана искаха...ходиха на погребениет на Елизабет, даже Меганката пророни сълза...що за лицемерие...

Колко мъка има по тоя свят, Боже! Имало йерархия в семейството?!? Ами то във всяко семейство има йерархия, дори в животинските прайдове (лъвове, кучета, маймуни), но тези плазмодии нямат толкова ум да го осъзнаят и искат те да са най-отпред. И Хари не е трети наследник, а пети, след децата на Уилям. Тежало им медийното внимание?!? Защо тогава продължават да се показват по медиите и да се правят на жертви срещу заплащане? И защо ли всички тези тръшкания се подклаждат и отразяват предимно в САЩ, където все още се борят срещу робството на негрите ( съществувало съвсем до скоро) и неправдата към жените (последни получили правото да гласуват в цивилизования свят). Със сигурност няма да гледаме този фалшив измислен "техен" филм, както и не прочетохме "нейната история" на Даяна.

Много е вдъхновяващо като видиш как българските поданици на Краля горещо поддържат устоите на британската монархия.

Абре кво се напиняте тука веке четвърти дьен. Е бре ,нема п да го гледам тоя документ то нетфлекса, колкото и да ми го разяснявате точка по точка от заран до мръкванье. Унука не ми е пуснал нетфлекса да гледаМ махленске селске глупостье дет гледам през дуваро у комшиите секи ден. Че си гледам там сериале за караконджоле, извънземни, ора ходеще по космоса и други гяволии подобни и тва е

Хари Тъпото и Черната Златотърсачка. Нищо ново под слънцето. И у нас е пълно с подобни ВИП отрепки.

И все пак, Меган е красива жена. А Хари все повече започва да прилича на роднините си, та май не е от друг баща, както се говори. Аз ги уважавам за смелостта им. Никой не е на тяхното място, че така лесно да квалифицира живота и зиборите им.

меганката е черна която си е изхравила косата и оперирала носа

lu4ka

Във всяко семейство има йерархия.

има йерархия в семейството... много ясно, че ще има, монархията какво е освен йерархия, като баба ти е кралицата, а брат ти престолонаследник, е пределно ясно че те винаги ще са напред и на показ.

Мрън, мрън. Самозабравили се хора. Човечеството в огромната си част се бори да оцелее всеки ден в невероятна бедност, глад, болести, войни. Тези хора се изживяват като много специални личности, които трябва да бъдат хранени с златна лъжичка и всички да им създават най-специални условия. Бога ми каква наглост. Дори покойната кралица не се е радвала на пълно спокойствие. Просто си вършеше работата стриктно - не съм я чувал да се оплаква колко тежка е британската корона. Не всичко е “цветя и рози” както казват англичаните, а ние българите сме по-директни: “животът е сурав и курав”.

Ако британските медии са успели нещо да направят в последните 50г, то определено това е фактът, че успяха да убедят света как членовете на монархията "работят" виждаш ли... Направо се скъсват от работа, служене на народа... Натоварени графици, напрежение, критики, нови снахи, умиращи бабички, цял сериал... В Англия явно си имат държавно спонсориран сериал "Короната"

сърцето ми се къса направо...

ЛУЗЪРИ!

Мазното шабос гойче ме изтри. Боли ли да работиш за дъртата пача на станишката?

Не само на Станишката, а и на Венци Йосифов преди това...

Ох горката! Колко трудно се живее в лукс.

Най-голямата грешка на Лайза беше, че не можа да прецени каква пача е тая Даяна и му я натресе на Чарли. После си оправи грешката, но вече беше късно.

lu4ka

Елизабет Боул раздели Чарлз и Камила, а после него го ожени за Даяна, като първият избор е била сестра ѝ, ама пък тя много плямпала. Йерархия, колкото и да не му се иска на черното.

Меган е най-прекрасната жена на Планетата. Принц Хари я гледа като расгонен съсел и в скоро време ще я опънее пред публиката. За пари, естествено. Принц, но джоба е скъсан.

Ако не можеш да съответстваш на "институцията", се опитваш по всякакъв начин да я смъкнеш до своето ниво. И после да продадеш историята като сълзлива холивудска драма. Майка му на Хари направи точно това и той използва нейното ноу-хау. И нито тогава, нито сега ще чуем някаво отрицание или опровержение от останалите в "институцията" - просто хората знаят какво значи да имаш задължения и да се държиш на висотата на положението си.

ив същия този момент Даяна бе най-обичаната в тази институция. За що го замерят с яйца Чарлз. от обеч е сигурно.

Дидка дето обиколи и уважи всичко черно в лондонска околия.

Явно "висотата на положението" им го знаете толкова добре .... Абе, я слезте на земята малко. Меган им свирна под опашката. Бабата убила снахата, после любовницата станала мащеха на децата, докато вуйчото педо. НАправо семейство на "високо положение"

Това е първия известен случай, когато превръщат принца в жабок.

Два парцала се чудят откъде да скубят пари.

най точно

ми напомнят за пилитата от Монако тая циганка не спря да търси внимание

Ако покажат и секс сцени тогава ще ги гледам.