Дни след финала на "Просто ей така... нова глава от Сексът и градът" и с обявяването, че вторият сезон на сериала е вече потвърден, идва и още един подарък за феновете - продукцията "Просто ей така...документален филм". Филмът показва в 70 минути ексклузивни интервюта на актьорите и екипа зад кадър. 

Вижте трейлъра>> 

В документалната лента виждаме интервюта със Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън, Кристин Дейвис, Сара Рамирес, Марио Кантоне, Дейвид Айгенберг, Евън Хендлър, Никол Ари Паркър, Карън Питман, Сарита Чоудхури и Майкъл Патрик Кинг. Своето специално място получават и дизайнерите на костюмите на новия сезон - Моли Роджърс и Дани Сантяго.

Модата има своето подобаващо място и в документалния филм с кадри, в които Дейвис, Паркър и Сарита Чоудхури, виждат и пробват за първи път дрехите, с които се появяват в сериала.

HBO

Ще видим и Синтия Никсън в амплоато й на режисьор, както и изказване на почит към Уили Гарсън, за когото това бе последна роля, с няколко минути с него по време на снимачния процес.

Режисьор на филма е Фабиен Констант, а изпълнителни продуценти са Сара Джесика Паркър, Алисън Бенсън, Лидия Теналия и Крис Колинс.