Рапърът 100 кила и култовото трио Ъпсурт ще имат общ концерт на 31 май. Шоуто ще се състои в зала "Христо Ботев" в София за X: One Night Only. Билетите са вече в продажба и цената им варира от 15 до 200 лв.

Организатори на събието са Monstar Events, като X: One Night Only е концепцията им за организация на грандиозно парти на една дата в годината, точно преди началото на лятото.

Премиерата на новата песен на Ицо Хазарта "Браво!" се състоя на 21 февруари. В парчето той осмива част от нашумелите БГ рапъри. Тексът към песента е писан от самия него, а музиката и аранжимента са от друг член на "Ъпсурт" - Бат Венци. Режисьор на клипа е Валери Милев.

Шесткратният носител на титлата "Рапър на годината" 100 кила пък е на първото си турне в САЩ и Канада през целия месец март. На участията му в Северна Америка, българите ще чуят родни и чуждестранни песни, включително и хитови дуети на изпълнителя. Рапърът обеща още изненади за феновете си: 

"Ще направим такъв meet & greet за хората с по-малки деца, за да може от рано-рано да се видим. Тези, които са дошли по-късно за дискотеката, са други хора, които вече са дошли да се забавляват цяла вечер с нас. Там вече ще мога да разлея моя диджей сет."