Варненецът Кирил Хаджиев-Тино разтърси "Гласът на България" с опасните низини в тембъра си и неочаквано избра Камелия за треньор.

Вижте снимки на Камелия >>

"Излязох и изпях една тежка версия на Sweet Dreams, всеки очакваше да се насоча към Лечев, но аз искам да изляза от зоната си на комфорт и се спрях на Камелия. Ще бъде предизвикателство да се работи с нея", каза младият мъж след изпълнението си и допълни: "Освен това тя бе най-убедителна. Не можах да ѝ устоя".

Часове след появата му в шоуто, в социалните мрежи му лепнаха етикета "българският Ник Кейв" заради сексапилния мрак в звученето и визуалната им прилика, пише "Монитор"

Тино няма музикално образование, както и Ник Кейв. Преди участието си варненецът сподели, че след училище веднага се е насочил към музиката, без да губи време.

"Музиката е талант, който можеш да развиваш сам, за разлика от пластичната хирургия, например. В клубовете никога не ме питат какво ми е висшето образование", заяви Тино.

Първите си стъпки към сцената направил зад барабаните и китарата, а после, когато авторският му репертоар набъбнал сериозно, се наложило и да пропее.

Тино сформира първата си група Soulmate N2 във Варна. Вижда бъдещето си като творец на родна земя.

"Много хора са ме питали защо не пробвам късмета си в Лондон, или не замина за Америка. Аз го виждам като периметър, който трябва да се разширява. Започнал съм тук, защо да оставям нещо вече изградено и да започвам от нулата другаде", казва още музикантът.