17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Баси пича! много ме кефи този! Пожелавам му успех!!!

Страшно сти злобни, хора..мого е талантлив ,задължително трябва да опита навън...все пак там пазара е много по голям...

Не сме злобни, а реалисти. Има ужасно много талантливи хора, безкрайно талантливи, а местата за "звезди" са ограничени, дори навън. И друг път съм писал - за да станеш звезда не е достатъчно да имаш талант, не е достатъчно и да си много работлив и дисциплиниран. Трябва да попаднеш на подходящите композитори, инвеститори, екип и т.н., да си паснете супер много и заедно да борите върха. И освен това, знаете ли - да си обикновен човек, известен само на ограничен кръг от познати, не те прави малък човек. Обикновените хора са тези, които вършат най-голямата част от работата, каквато и да е тя. Отделно - бремето на известността е непосилно за повечето хора, но тези които са се родили известни, имат опита на родителите си със справянето с него.

От къде решихте ,че мисля че да си "обикновен"е малкък човек;)..за мен малки са сестрите Кардашиян,виж на банкова сметка не са ...това позволява съвременното безумно общество...Но това момче има глас ,харизма и визия...и може да се бори за повече..разбира се въпрос на избор..

И сестрите Кардашиан съвсем не са малки. Момичетата са невероятен пример за успешен маркетинг в това безумно общество, което позволява такива феномени. Но в такъв случай - струва ли си да бъдеш известен и да гравитираш в среди като тези на Кардашиян и себеподобните им? Съгласен съм, че момчето има визия и много приятен глас. Както и много, ама нямате идея колко много други момчета у нас. Разбирам, че искате да го видите "звезда", но идея си нямате какво зло му желаете, само това исках да кажа. България е страната на Орфей, такива гласове има, такива прекрасни гласове, мъжки и женски! пейте бе хора, пейте, ходете на караоке и пейте, събирайте си и пейте, ходете на църква и пейте, пейте докато работите, пейте под душа, излезте в планината и пейте с пълно гърло. Който пее - зло не мисли! Пейте! И знаете ли - не ви трабва трибуна, нито признанието на Камелия или Лечев или Мишето, те не могат да пеят толкова добре, колкото повечето от вас!

"Излязох и изпях една тежка версия на Sweet Dreams, всеки очакваше да се насоча към Лечев...". А?! Как ще се насочиш към Лечев, като той дори не се обърна?! Изпял бил "тежка" версия. Единственото тежко нещо е изживяването за зрителя, на който се налага да слуша две минути изпъленине, без динамика, без развитие, без... нищо. Е, към тежките моменти мога да причисля и неадекватните напъни на жената с бялата ризка да пее песен, на която не знае текста и поведението на Гафа. Егати изкуствените хора!

Много строго съдиш! Добър тембър има младежа, ще го видим по-натам. Пък и добре се е насочил към Камелия, може да стане българският Василис Карас, щото у нас има шанс само в чалгарията, останалите ниши са запълнени. Евентуално, може да се пробва и в операта, но за там си трябва яко учене и бачкане.

момчето не носи никаква отговорност за глупостите на журето, включително за фасоните на лечев, който се обръщаше на много по-безинтересни гласове. ако се беше обърнал сега, щеше да има и трети победен сезон за него, но сега ще спечели разгонената чалгаджийка, която малко я интересуваше гласът на момчето. не може да се отрече, че на човек му писва да гледа десетки добре пеещи грозилища и от двата пола. а тук случаят е коренно различен и се случва много рядко да ти е добре ина ошите и на очите...предишните победители никой не ги помни, защо ли?!

Имаше навремето един Ники Манолов, високо хубаво момче, добре пеещо. Не му дадоха шанс. Едва ли някой го помни още, но момичетата бяха луднали по него. Дори Лили Иванова го забеляза. Живеем в ерата на свръхинформацията.

"Oши" не, по-добре уши.