Деветият филм от поредицата телевизионният сериал "Това сме ние" и канадският певец Джъстин Бийбър са сред номинираните за наградите "Изборът на публиката", съобщи БТА.

"Бързи и яростни 9" е с най-много номинации - осем, сред които за филм на 2021 г. и екшън филм на 2021 г.

С по шест номинации следват "Черната вдовица" и "Пристигане в Америка 2".

В телевизионните категории сериалът "Това сме ние" води с шест номинации, в това число за шоу на 2021 г. С по четири номинации са "Анатомията на Грей", "Закон и ред: Специални разследвания", "Локи", "Outer Banks", "Тед Ласо" и "УандаВижън".

Канадският певец Джъстин Бийбър е с 10 номинации в музикалните категории, сред които за изпълнител на 2021 г. Рапърът Лил Нас Екс е с шест номинации, следван от певицата Оливия Родриго и рапърката Доджа Кет с по пет.

Бившият кечист Дуейн "Скалата" Джонсън, преквалифицирал се в успешен актьор, е номиниран за социална звезда на 2021 г. заедно с Адисън Рей, Бритни Спиърс, Чарли Д'Амелио, Джъстин Бийбър, Ким Кардашиян, Кайли Дженър и Лил Нас Екс.

Феновете могат да гласуват за своите избраници онлайн и в Туитър до 17 ноември.

Наградите "Изборът на публиката" ще бъдат раздадени на 7 декември и ще бъдат предавани на живо от Ен Би Си и Е! Отличията са единствените в Холивуд, които обхващат киното, музиката и телевизията и се определят изцяло от публиката.