В месеца на любовта - февруари, ефирът на семейния канал bTV Lady ще бъде завладян от вълнуващи романтични емоции с епизодите на новия корейски сериал "В търсене на любовта" (Discovery of Love). 16-серийната поредица, която тръгва днес и ще се излъчва всяка делнична вечер от 23 ч., обещава да грабне зрителите с неповторима житейска история, в която всеки от героите ще избере да послуша сърцето си в стремежа да изживее истинската любов.

Снимка: bTV Lady

Историята

От около година дизайнерката Хан Йео-ръм (Чонг Ю-ми) излиза с пластичния хирург Нам Ха-джин (Сунг Джун). Двамата планират сватба, но на пръв поглед хармоничната им връзка внезапно е разтърсена от неочакваното завръщане на бившия приятел на Хан Йео-ръм - Канг Тае-ха (Ерик Мун). Той е изпълнителен директор на компания за интериорен дизайн - умен, уверен мъж, който винаги получава това, което иска.

Снимка: bTV Lady

Междувременно Нам Ха-джин се натъква на свободолюбивата Ан А-рим (Юн Джин-и). В нея той разпознава момичето, към което се е отнасял като към сестра, когато и двамата са били в сиропиталището, където са израснали. Неочакваният сблъсък с миналото кара и четиримата герои да преосмислят своята романтична нагласа, а това ги тласка към търсене на истинската любов.

Снимка: bTV Lady