Един от най-ексцентричните участници в "Survivor" - режисьорът и инструктор по бойното изкуство винг-чун Димитър Касабов, отново влезе под светлината на прожекторите. След като оцелея в два сезона на екстремното риалити в Панама и в Камбоджа, и беше обявен за любимец за зрителите, сега той демонстрира актьорски талант в новия сериал "Мен не ме мислете".

Пред камерите Димитър се превъплъщава в колоритен учител по математика, неправомерно уволнен от работа. За да защити правата си, той се обръща за помощ към опитен адвокат, в чиято роля влиза Руши Видинлиев.

Като актьор Димитър се справя с лекота, но докато беше в "Survivor" той минаваше за странна птица, защото постоянно се самоизолираше и медитираше.

"Цял живот съм се старал да имам различен стил в говоренето, мисленето и поведението, пластика на въображението и творчески нюх", обяснява особеностите си Касабов.

При второто му участие в екстремното риалити неговата ексцентричност стана симпатична на зрителите и те го избраха за свой любимец, но победата отиде при бившия футболист Ваня Джаферович.

Снимка: bTV