От днес, 26 ноември, "Домът на Gucci" отваря вратите си, за да посрещне своите специални гости, заели седалките пред големия екран. Бляскавата продукция на сър Ридли Скот разкрива шокиращата истинска история на семейната борба за надмощие, власт и пари, криеща се зад бляскавата фасада на една от най-могъщите модни империи в света - тази на италианската модна къща "Gucci".

Нов видео материал "Господарката на дома" ни отвежда зад кулисите на филма и ни запознава с подробности за многопластовата и противоречива Патриция Реджани, както и за забележителната игра на Лейди Гага - превъплъщение, което впечатли критиката и дава заявка актрисата да бъде един от основните фаворити за тазгодишните престижни награди на Американската кино академия. Суперлативи за изпълнението ѝ не пести и режисьорът Ридли Скот, както и звездните ѝ колеги Адам Драйвър, Джаред Лето, Ал Пачино и Салма Хайек, които правят не по-малко впечатляващи роли.

В центъра на сюжета на дебютиращата днес лента е чаровната и интелигентна Патриция (Лейди Гага), която е омъжена за Маурицио Гучи (Адам Драйвър) - внук на създателя на "Gucci" и един от наследниците на модната империя. Докато навигира натовареното с изключително високи залози развитие на иконичната марка, Патриция се бори със зъби и нокти за надмощие над основните фигури в семейния бизнес, включително нейния собствен съпруг, хитрия му чичо Алдо (Ал Пачино), предприемчивия му братовчед Паоло (Джаред Лето) и старомодния му баща Родолфо (Джеръми Айрънс).

"Домът на Gucci" ще ни потопи в един забележителен, изкусителен свят на богатство, стил и власт, зад който обаче се крие грозната истина за най-първичните и низки човешки страсти и въжделения.

Режисьор Ридли Скот, познат с работата си по "Maрсианецът", "Всичките пари на света", "Последният дуел" и др. Сценарият е дело на Беки Джонстън и Роберто Бентивеня, по едноименната книга на Сара Г. Фордън, превърнала се в бестселър.

Продуценти са Ридли Скот, Джанина Скот, Кевин Дж. Уолш и Марк Хъфам, а наред с Лейди Гага, Адам Драйвър, Джаред Лето, Джеръми Айрънс и Ал Пачино, в ролите се включват още Джак Хюстън, Салма Хайек, Камий Котен, Рийв Карни, Мехди Небоу, Маделина Диана Генеа и др.

Ще бъдем специални гости в "Домът на Gucci" от днес и само в кината.

Снимка: Forum Film Bulgaria