Шеметен боливудски танц сложи старт на "Денсинг старс". Актьорът Даниел Пеев- Дънди, който не се взима насериозно и се очертава като любимец на публиката, се развъртя като махараджа на паркета и предизвика фурор. С характерни чупки в кръста и китките той и партньорката му Елена изпълниха танц от Мумбай - Меката на индийското кино, от която излизат над 1600 филма годишно.

Снимка: Денсинг старс

Освен с лъскавкостюм, Дънди беше с гривни и очна линия. "Аз ще бъда змия, а ти - змиеукротител!", инструктира го Елена преди танца. "Аз съм като една дебела боа!", възкликна той, хипнотизиран от хореографията.

Снимка: Денсинг старс

Двамата се раздадоха и впечатлиха журито. "Беше зрелищно! Дънди, паднаха ти гривните, паднаха ти гащите. Страхотно, това е Боливуд!", каза Франциска след изпълнението им. "Взриви ме!", провикна се Илиана Раева.

Дънди и Елена са една от 12-те двойки, които оцеляха до този момент в "Денсинг старс". До сега от бляскавото танцово шоу отпаднаха три звезди - певицата Боряна Баташова, актрисата Нона Йотова и вокалистът на "Остава" Свилен.

Снимка: Денсинг старс