Певицата Боряна Баташова и танцовата й половинка Калоян не скриха разочарованието си, че станаха първата двойка, която напусна шоуто "Dancing Stars". Снощи, по време на първия лайф на денс надпреварата, те получиха безпрецедентно ниски оценки от страна на журито, като зрителският вот не им достигна, за да продължат напред в шоуто.

В първото си интервю след отпадането си в "Преди обед", Боряна и Калоян не се съгласиха с мнението на Илияна Раева и колегите й, че в танца им не е имало достатъчно ча ча елементи и че той като професионалист, знае добре какво се изисква в една хореография.

Вече бившите сценични партньори обясниха, че за дебютната си изява са се готвили почти месец, като е имало период от почти седмица, в който на Боряна било забранено да танцува, тъй като претърпяла инцидент.

"Имахме малък инцидент с крака, паднах на едни стълби, докато снимахме визитката. Много силно натъртване, докторът каза шест дни без никакво движение", заяви Баташова, като даде да се разбере, че по този начин не се оправдава за представянето си на сцената.

Тя обясни, че е влязла във формата с голямо желание и с много вълнение и е искала да се научи да танцува. Именно в първия сезон на "Dancing Stars" дебютира и покойният й съпруг - актьорът Андрей Баташов.