През януари неделните следобеди се превръщат във вълнуващ празник на знанието с най-новото предаване на БНТ - "Това го знам". Водещият на шоуто за тийнейджъри - популярният актьор Бойко Кръстанов, отваря вратите на най-модерната и забавна класна стая в България на 15 януари от 17:00 ч., за да покани учениците на вълнуваща и динамична битка за демонстрация на знания.

Вижте снимки зад кулисите на новото предаване "Това го знам"

Забавно-образователната тийн викторина има амбициозната цел да предостави на зрителите нов поглед върху възможността учебният материал да бъде представен в публичното пространство чрез модерна и интерактивна телевизионна игра. Участниците ще трябва да преодоляват различни предизвикателства във всяко ниво от играта, да събират животи и, най-вече, да се забавляват благодарение на знанията, които са натрупали в училище.

Снимка: Ангел Юруков

Форматът включва разнообразни въпроси, логически задачи, музика и голяма доза забавление. Всичко това е игрален регламент на състезание по знания в стилистиката на видео игра, съчетана с елементи от спецификите на живота в социалните мрежи. Участниците в детско-юношеското образователно предаване са на възраст межди 15 и 17 години, а проектът поставя фокус върху образованието като забавен процес в развлекателния сегмент на телевизионния ефир.

Снимка: Ангел Юруков

"Това го знам" е съвместна продукция на Българската национална телевизия и продуцентската компания "ПАНДА ВИДЕОС" и се осъществява с официалната подкрепа на Министерството на образованието и науката.

Можете да гледате "Това го знам" от 15 януари, 17:00 ч. по БНТ 1!