ТВ каналите WNESSTV и Soul&PepperTV вече могат да бъдат намерени и в основните пакети на водещия сателитен оператор БУЛСАТКОM. Кулинарният канал Soul&PepperTV е на позиция 325, а WNESSTV - на позиция 326 на сателитната услуга и на IPTV.

Изпълнителният директор на WNESSTV и Soul&PepperTV Иван Тодоров сподели, че е изключително щастлив от постигнатия успех и вярва, че още повече зрители ще могат да намерят подходящо съдържание за себе си в програмите на двата канала. "Това е страхотен успех за нас. По този начин завършваме един голям етап от създаването и на двата канала, а именно дистрибуцията в основните национални и регионални оператори. Този факт ни мотивира и ни дава предпоставка през 2023 г. да създадем още повече авторска продукция. Предвиждаме нови програмни схеми, с които максимално да се отличим от останалите канали и да привлечем още по-голяма аудитория. Имаме намерение да реализираме нови предавания, сутрешни блокове и следващи сезони на първото българско кулинарно риалити "Ястие на годината", победителят в което ще стане ясен тази неделя в ефира на Soul&PepperTV."

Кулинарното състезание стартира в края на октомври. С неговото създаване продуцентите дадоха сериозна заявка, която оправда очакванията им за вдигане на рейтинга. Водещ на състезанието е Камен Воденичаров, а професионалното жури е от хора, които не само умеят да готвят, но и да управляват успешно ресторантьорски бизнеси.

Цялостната концепция на кулинарния канал Soul&PepperTV е да мотивира зрителите да придобият усет към здравословната храна и да намерят образователно и същевременно забавно съдържание, представено от свежи лица със завладяващи идеи.

По Soul&PepperTV зрителите могат да гледат както български предавания, така и чуждестранни продукции. Сред авторските предавания са "Лекият път към вкуса" с Елена Петрелийска, "Добре опечени истории" с водещ Николай Красимиров, "Красота в кухнята с Преслава" с чаровната певица Преслава Пейчева.

Сред излъчваните предавания по Soul&PepperTV са и чуждестранните продукции Lords&Ladles, Hairy Bikers - Northern Exposure и The Chef"s Line.

Програмата на ТВ канала включва още предавания за бързи рецепти, както и специални програми за любителите на екзотичната индийска и японска кухня, които стават все по-популярни у нас.

WNESSTV е другият канал на създателите на Soul&PepperTV. Той е първият уелнес канал у нас, който на 1 декември навърши 7 години. Каналът развива идеята за по-качествен начин на живот. Съдържанието е внимателно подбрано, за да повдига тялото и духа на зрителите, както и да внесе хармония в техния живот.

В ефира на WNESSTV има отредено време за различни видове тренировки, здравословно хранене и предавания за личностно развитие. Най-новото попълнение в уелнес канала е "Бъди във форма" с Радослава Тодорова - Рори. А сред вече познатите на зрителите предавания са "Надя Daily" - за иновации и крачка в бъдещето по различни теми с водещ Надя Павлова, и "По стъпките на красотата" с Гери Дончева Янков - специалното време за лайфстайл и красота. Освен това, екипът на канала ежедневно се грижи зрителите да бъдат информирани за случващото се от всяка гореща точка по света и в България с предаването за актуални събития и тенденции "WNESSTV Фокус".

Новите авторски предавания, както и тези, които са се доказали във времето, са повишили многократно гледаемостта и на двата канала, според официалните статистики за измерване на телевизионните рейтинги.