Лъчезарният певец излезе на сцената в рамките на т.нар. open mic вечер, в която всеки от гостите е приветстван да покаже таланта си.

"Няма такова удоволствие. Невероятни музиканти, някак си не ми се слизаше от сцената. Оказа се, че басистът има 2 номимации за "Грами", написа въодушевен Павлов в социалните мрежи.

Изпълнението му на песни като "Ain't No Sunshine" и "Georgy Porgy" бе посрещнато от бурни овации от хората в Сохо, ключова локация за артистите в Ню Йорк, съобщават от "Монитор".

Павлов замина за Голямата ябълка заедно с Ники Илиев, където двамата представиха последния си филм "Нокаут, или всичко, което тя написа" в рамките на Нюйорксия фестивал за независимо кино. Двамата отново се срещнаха и със звездата от "От местопрестъплението" Гари Дурдан, който също е част от екипа на българската лента. По време на престоя си отвъд океана Илиев и Павлов посетиха и прочутия площад Times Square, както и World Trade Center.

"Нокаут, или всичко, което тя написа" вече бе показан премиерно и в Лондон, а интерес към него проявяват разпространители и от други държави, сред които и Китай.