Corey Taylor, фронтменът и основно торпедо на вихрушката Slipknot, вокалистът с друго амплоа в Stone Sour, който показва различен аспект на гласа си и човекът, който изпя: "Не искам да ме погребете в дупка, когато умра", идва в България за самостоятелен концерт на 30 май. Билетите влизат в предварителна продажба на 1 март в мрежата на Ticket Station.

Безкомпромисен, нефилтриран и без аналог, Кори е част от съвременната култура по толкова много начини - като част от мултиплатинените Slipknot, като носител на награда "Грами", като вокалист и на платинената рок сила Stone Sour, като автор на бестселъри на New York Times и още! Тейлър е и актьор с безброй филмови и телевизионни участия, въздейства с гласа си на поколения фенове и събира милиони почитатели по целия свят.

България посреща Кори Тейлър за хедлайн концерт на Арена София, Столичен Колодрум, в края на май по покана на Fest Team, като част от поредицата концерти Sofia Solid.

През 2020 г. той издаде CMFT като соло артист, но именно вторият албум - CMF2, се оказа една от приятните изненади на миналата година. В CMF2 Тейлър пее, свири на соло и ритъм китара, пиано и мандолина. A на 30 май и България ще може да чуе как звучат песните от него на живо, както, разбира се, и песни от творчеството на бандите, в които Тейлър се подвизава като вокалист.

Повече информация можете да намерите на https://coreytaylor.com.

Ограничено количество билети на цени от 88 лв. влизат в продажба на 1 март, в 12:00, а масовата продажба стартира в понеделник, 4 март в мрежата на Ticket Station

Новини за всички предстоящи събития на Fest Team можете да намерите на: festteam.bg и ticketstation.bg и в социалните мрежи за най-актуална информация. Събитието във Facebook е тук.

Източник: Fest Team